Inici » Descobreix la Piscina Perfecta per gaudir en família

Descobreix la Piscina Perfecta per gaudir en família

by PREMIUM.CAT
un grup de persones en una piscina amb una coberta verda i una vora vermella al seu voltant i una tanca verda, Andries Stock, presenta detalls complexos, una representació 3D, hiperrealisme

Una Opció Refrescant per als Dies Calurosos

Lidl ofereix una piscina que promet diversió per a petits i grans. Amb materials resistents, una mida generosa i un diàmetre que permet que tota la família gaudeixi d´un bon bany durant els dies més calorosos, aquesta piscina és l´opció perfecta per refrescar-se i gaudir de l´estiu.

Característiques Destacades

La Piscina Fast Set de Bestway, disponible a Lidl, compta amb un diàmetre de 305 cm i una alçada de 76 cm, la qual cosa la fa espaiosa, pràctica i resistent. La instal·lació és ràpida i senzilla, ideal per a superfícies planes, i només requereix inflar l’anell superior per prendre forma.

A més, el seu revestiment s’eleva quan la piscina s’omple completament i disposa d’una vàlvula de drenatge controlada per flux per facilitar el buidatge al final de la temporada o quan calgui canviar l’aigua.

Resistència i Durabilitat

Aquesta piscina, fabricada amb material Tritech, garanteix resistència, durabilitat i diversió durant anys. Inclou una bomba depuradora de filtre amb cartutx sintètic per a més durabilitat, i el cabal integrat facilita el procés d’ompliment.

Amb una capacitat de 3800 litres quan és plena al 80%, aquesta piscina ofereix espai suficient per gaudir en família. Les mides aproximades són de 305 x 76 cm, amb un pes de 10,2 kg. Fabricada principalment amb PVC, amb un percentatge d’ABS i altres materials, aquesta piscina ofereix garantia de bomba d’1 any i garantia general de 180 dies.

Oferta Irresistible

Amb un 46% de descompte, aquesta piscina ha passat de 74,99 euros a 39,99 euros, convertint-se en una oportunitat temptadora per refrescar-se i gaudir a casa. Disponible únicament en compra online, és el moment perfecte per adquirir aquesta piscina que promet conquerir tota la família.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00