Inici » Fluidra, líder en el sector empresarial de piscines i wellness, anuncia el nomenament del nou conseller delegat

Fluidra, líder en el sector empresarial de piscines i wellness, anuncia el nomenament del nou conseller delegat

by PREMIUM.CAT
un home de peu davant d'una piscina amb cadires blaves al voltant i una gran finestra al costat, Albert Paris Gütersloh, zabrocki, una foto d'estoc, secessió de Berlín

Fluidra, una empresa multinacional catalana

Fluidra és una empresa multinacional catalana líder en el sector empresarial de piscines i wellness. Recentment, l’empresa ha anunciat el nomenament del seu nou conseller delegat.

Jaime Ramírez, el nou conseller delegat

Jaime Ramírez ha estat nomenat com a nou conseller delegat de Fluidra, amb efectes a partir del 1 de juny. Aquest nomenament ha estat comunicat per l’empresa especialitzada en equips i solucions connectades en el sector de la piscina i wellness. Jaime Ramírez treballarà estretament amb l’actual CEO, Bruce Brooks, per a garantir una transició suau.

Un moment adequat per al nomenament

Segons Fluidra, aquest nomenament arriba en un moment adequat, ja que l’activitat del sector s’ha normalitzat i l’empresa es prepara per a la seva pròxima fase de desenvolupament i expansió. Aquesta decisió ha estat presa després d’un exhaustiu procés de planificació de successió dut a terme pel consell d’administració.

Reconeixement i agraïment

Eloi Planas, president executiu de Fluidra, ha expressat la seva gratitud a Bruce Brooks pel seu lideratge i compromís indestructible, que ha estat fonamental per a l’èxit de l’empresa. Planas confia que sota el lideratge de Jaime Ramírez, Fluidra continuarà prosperant i reforçant la seva posició com a líder mundial en el sector de la piscina i wellness.

Les paraules de Jaime Ramírez

Jaime Ramírez s’ha mostrat honrat i il·lusionat d’unir-se a Fluidra. Ha expressat el seu compromís de treballar juntament amb el consell d’administració i l’equip de l’empresa per a continuar impulsant el negoci i oferir valor als clients, accionistes i comunitats.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00