Inici » Gran Mobilització en Suport als Agents Mediambientals de Castella-la Manxa

Gran Mobilització en Suport als Agents Mediambientals de Castella-la Manxa

by PREMIUM.CAT

Sindicats Convoquen una Gran Manifestació

Els sindicats CSIF, STAS, CCOO i UGT han anunciat la convocatòria d’una gran manifestació el proper 7 de maig a Toledo, en suport als drets del cos professional dels agents mediambientals. Aquesta mobilització sorgeix com a resposta a l’incompliment de compromisos per part del Govern de García Page i la negativa a establir un calendari de negociació.

Lema i Recorregut de la Manifestació

El lema de la manifestació serà ‘Agents mediambientals en lluita pels seus drets’ i sortirà des de la seu de la Conselleria d’Hisenda, Administracions Públiques i Transformació fins a arribar a la Direcció General de Funció Pública.

Reivindicacions i Accions

Els convocants recorden que prèviament s’han realitzat una tancada i dues concentracions davant de la Direcció General en demanda d’un calendari per fer efectives les millores compromeses en matèria d’organització, seguretat, condicions laborals i dotació de mitjans per complir amb eficiència la tasca de preservació del medi natural.

El decàleg de reivindicacions inclou aspectes com ara ordre d’horaris aplicable al servei, segona activitat i jubilació anticipada, nou reglament, ordre de prevenció i extinció d’incendis, millora del complement específic, entre d’altres.

Els sindicats han expressat la seva voluntat de no cessar en les mobilitzacions fins que l’administració compleixi els seus compromisos, reservant-se totes aquelles actuacions que considerin necessàries i permeses per la llei.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00