Inici » La Memòria: Un Crida a la Unitat de l’Esquerra

La Memòria: Un Crida a la Unitat de l’Esquerra

by PREMIUM.CAT

El Poder de la Memòria

La memòria és una eina valuosa que ens permet recordar el passat i aprendre dels nostres errors. En recordar els atacs despietats que han patit líders d’esquerra en el passat, podem evitar caure a les mateixes trampes en el futur.

La persecució de l’esquerra

Al llarg de la història els líders d’esquerra han estat objecte de persecucions brutals. Aquesta persecució ha pres moltes formes, des d’atacs personals fins a campanyes de desprestigi als mitjans de comunicació.

El Cas de Felipe González

Quan Felipe González va comparar Julio Anguita i José María Aznar, la seva intenció era desacreditar l’esquerra. Aquesta tàctica de personalització cercava facilitar la persecució dels líders d’esquerra.

El Cas de García Ferreras

El presentador de televisió Antonio García Ferreras es va burlar del líder d?Esquerra Unida, Alberto Garzón, en una entrevista telefònica. Aquest comportament menyspreat reflecteix el menyspreu que alguns mitjans de comunicació senten per l’esquerra.

Un Crida a la Unitat

Davant la divisió actual de l’esquerra, és essencial fer una crida a la unitat. En centrar-nos en els valors comuns que ens uneixen, podem superar les nostres diferències i treballar plegats per un futur millor.

L’Exemple del País Basc

A les recents eleccions basques, l’esquerra no nacionalista podria haver obtingut un resultat molt millor si hagués anat unida. Això demostra la importància de la col·laboració i la superació dels personalismes.

En unir-nos, l’esquerra pot recuperar la credibilitat i guanyar el suport dels que encara no tenen una posició política definida. És hora de deixar de banda les diferències i treballar plegats per un futur més just i equitatiu.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00