Inici » MútuaTerrassa inaugura el Centre de Simulació Clínica Avançada MútuaTerrassa

MútuaTerrassa inaugura el Centre de Simulació Clínica Avançada MútuaTerrassa

by premium.cat
Un gran edificio blanco con un reloj en el frente y un estacionamiento frente a él, Enguerrand Quarton, panorámica, una representación digital, modernismo

El nou Centre de Simulació Clínica Avançada a Terrassa (SimCAT)

MútuaTerrassa inaugurarà el pròxim 12 de febrer

MútuaTerrassa, una institució de salut de referència a Catalunya, està a punt d’inaugurar el seu nou Centre de Simulació Clínica Avançada a Terrassa, conegut com a SimCAT. Aquest espai, considerat imprescindible en l’educació mèdica actual, té com a objectiu principal proporcionar una formació de qualitat als professionals de la salut i millorar la seguretat i la qualitat de l’atenció als pacients.

Un espai per a l’aprenentatge i la pràctica clínica

El Centre de Simulació Clínica Avançada de MútuaTerrassa ofereix un entorn realista i segur on els estudiants de ciències de la salut i els residents poden desenvolupar les seves habilitats clíniques. A més, també està obert als professionals de MútuaTerrassa que desitgin actualitzar les seves competències. Amb l’ús de simulacions clíniques, els participants poden posar en pràctica els seus coneixements i enfrontar-se a situacions mèdiques complexes sense posar en perill la seguretat dels pacients.

Inauguració i simulació amb residents

La inauguració oficial del Centre de Simulació Clínica Avançada de MútuaTerrassa tindrà lloc el proper 12 de febrer. L’acte serà presidit pel doctor Antoni Trilla, degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB, i comptarà amb la participació del doctor Baltasar Sánchez, cap d’estudis de formació sanitària especialitzada de l’HUMT. Durant l’acte, es realitzarà una simulació clínica amb residents de diverses especialitats, on es simularà l’atenció a un pacient que ha patit un politraumatisme a causa d’un accident de trànsit.

Fomentant la interacció i la coordinació entre professionals

El Centre de Simulació Clínica Avançada de MútuaTerrassa té com a finalitat promoure la interacció i la coordinació entre els diferents professionals de la salut. A través de les simulacions clíniques, es posa de manifest la importància de treballar en equip i de comunicar-se de manera eficaç per a garantir una atenció de qualitat als pacients. Aquesta inauguració marcarà el començament d’una nova etapa en l’educació mèdica i la pràctica clínica a Terrassa i en tota la comarca.

Un espai d’innovació i formació continuada

El Centre de Simulació Clínica Avançada de MútuaTerrassa no només serà un lloc per a l’aprenentatge i la pràctica clínica, sinó també un espai d’innovació i formació continuada. Amb l’ús de tecnologies avançades i simulacions realistes, es promourà l’actualització constant de les competències dels professionals de la salut i es fomentarà la investigació i el desenvolupament de noves estratègies i tècniques mèdiques.

Un projecte col·laboratiu amb professionals de prestigi

El Centre de Simulació Clínica Avançada de MútuaTerrassa és fruit de la col·laboració entre diferents professionals de prestigi en l’àmbit de la salut. Els parlaments a l’acte inaugural seran a càrrec de la doctora Yolanda Cuesta, directora gerent de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT), i del doctor José A. Monreal, director assistencial de l’àmbit de la Salut Mental i director de Docència de la FAMT. El doctor Antoni Trilla tancarà l’acte amb un discurs de cloenda.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00