Inici » Solsona: una nova iniciativa per fomentar els jocs al Parc de la Plaça U d’octubre

Solsona: una nova iniciativa per fomentar els jocs al Parc de la Plaça U d’octubre

by premium.cat
una mesa y un banco están sentados en una calle adoquinada con un banco y un banco hechos de revistas, An Zhengwen, motor irreal altamente renderizado, un rompecabezas, grupo gutai

Una taula de jocs adaptada als solsonins i solsonines

Solsona ha posat en marxa una nova iniciativa per fomentar la pràctica de jocs al Parc de la Plaça U d’octubre. Des d’aquesta setmana, els solsonins i solsonines tenen a la seva disposició una taula de jocs allargada de formigó amb dos bancs incorporats. Aquesta taula, a més de ser un element del mobiliari urbà, té la particularitat de estar adaptada als invidents, ja que els taulers contenen informació en braille. Això permet que tothom pugui gaudir dels jocs sense barreres.

Una iniciativa de la regidoria d’Infància

Aquesta iniciativa ha estat impulsada per la regidoria d’Infància de Solsona, amb l’objectiu de fomentar la pràctica de jocs que beneficien el desenvolupament cognitiu dels nens i nenes. A més, aquests jocs també permeten i faciliten les relacions entre infants i gent gran, creant un espai de convivència i interacció entre diferents generacions.

Una demanda del Consell d’Infants i algunes famílies

La instal·lació d’aquesta taula de jocs respon a una demanda del Consell d’Infants de Solsona i de diverses famílies de la localitat. Aquests col·lectius expressaven la seva voluntat d’ampliar els parcs amb elements de joc que no estiguessin exclusivament adreçats a la petita infància. Així, amb aquesta nova taula de jocs, es busca satisfer aquesta demanda i oferir un espai de joc per a totes les edats.

Una taula antivandàlica amb tres jocs incorporats

La taula instal·lada al Parc de la Plaça U d’octubre, davant del casal cívic i comunitari, és de material antivandàlic i compta amb tres jocs incorporats: escacs, parxís i tres en ratlla. A més dels jocs, la taula també disposa de bancs perquè els jugadors puguin seure còmodament mentre gaudeixen de les partides. Aquesta taula ha estat adjudicada a Garden Center Ejea pel preu de 1.158 euros.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00