Inici » SuperCampus: La nova plataforma educativa per a infants i adolescents

SuperCampus: La nova plataforma educativa per a infants i adolescents

by PREMIUM.CAT

Una nova plataforma educativa

La plataforma educativa del 3Cat i el Departament d’Educació ha estat llançada aquest dijous sota el nom de SuperCampus. Aquesta eina digital ofereix una àmplia gamma de continguts educatius en català, estretament vinculats al currículum escolar. El seu objectiu és apropar als infants i adolescents a diferents àrees de coneixement, com les matemàtiques, la història de Catalunya, l’art i el canvi climàtic. A més, permet als usuaris realitzar cerques per temàtiques i per etapes educatives, facilitant així l’accés a la informació desitjada.

Recursos per a docents i famílies

SuperCampus no només està destinat als infants i adolescents, sinó que també ofereix recursos per als docents. Aquests poden utilitzar la plataforma per cercar vídeos que complementin les situacions d’aprenentatge a l’aula. A més, SuperCampus també serveix com a suport per a l’estudi a casa, oferint materials educatius per a les famílies. Això fa que la plataforma sigui una eina completa i versàtil per a tots els agents implicats en l’educació.

Continguts disponibles i fases futures

En aquesta primera fase, SuperCampus ja compta amb més de 450 continguts disponibles. Aquests inclouen 70 vídeos de nova producció, 125 capítols de pòdcast i més de 250 vídeos de continguts preexistents. Tots aquests materials han estat revisats i categoritzats per docents en actiu, assegurant així la seva qualitat i adequació al currículum escolar. A més, els vídeos tenen una durada de tres a cinc minuts per fer l’aprenentatge més amè i dinàmic.

A partir de setembre, està previst que s’iniciï una segona fase de SuperCampus, en la qual s’incorporaran materials d’altres matèries. Això ampliarà encara més l’oferta educativa de la plataforma i en farà una eina encara més completa per a l’aprenentatge.

Un projecte amb suport institucional

La posada en marxa de SuperCampus ha comptat amb el suport del 3Cat, el Departament d’Educació i altres institucions. L’acte de presentació de la plataforma s’ha dut a terme a l’escola Can Fabra de Barcelona, amb la presència de la consellera d’Educació, Anna Simó, la vicepresidenta, Laura Vilagrà, i la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Romà.

SuperCampus és una iniciativa que busca apropar l’educació als infants i adolescents de manera innovadora i adaptada als temps actuals. Amb una àmplia oferta de continguts educatius en català, la plataforma es converteix en una eina essencial per a l’aprenentatge i el desenvolupament dels joves.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00