Inici » Una Gran Iniciativa Escacística a la Lliga Catalana

Una Gran Iniciativa Escacística a la Lliga Catalana

by premium.cat
Una mujer y un hombre jugando al ajedrez juntos en una biblioteca con una estantería detrás y un tablero de ajedrez en el suelo, Cedric Seaut (Keos Masons), imagen promocional, un rompecabezas, escuela de Heidelberg

Afició en Creixement a Solsona

Amb l’increment de l’interès pels escacs a Solsona, aquesta temporada s’han organitzat dos conjunts.

L’Elefant A: Enfoc a Segona Provincial

El principal equip, L’Elefant A, competirà a Segona Provincial de Lleida contra Alcoletge, Bellcaire, Guissona, Mollerussa -amb dues subdivisions-, i el club del Centre Penitenciari de Ponent.

L’Elefant B: La Joventut al Front de Tercera Provincial

L’equip jove, L’Elefant B, disputarà a Tercera Provincial de Lleida enfrontant-se a equips joves de localitats com Almenar, Andorra, Balaguer, Lleida (Flanc de dama), Mollerussa -amb dues subdivisions-, Tàrrega i Vallfogona de Balaguer.

Ambdues categories són imparells, garantint jornades de descans per a tots els equips. La primera ronda de descans va correspondre a l’Elefant B.

Resultats de la Primera Ronda

L’Elefant A va enfrontar-se al Mollerussa C, un rival robust amb 76 jugadors, més de la meitat menors d’edat. La victòria va ser aconseguida amb una alineació brillant:

Alineació Solsonina Destacada

Joan Tordesillas, Lluís Massana, Francesc Cercós, Joan Manel Manzano, Ricard Tusell i Jaume Guixà.

Les partides van tenir desenvolupaments interessants, destacant l’èxit de Massana en una partida igualada i la victòria de Guixà, que va saber mantenir una bona posició.

En resum, un debut amb un resultat positiu, victòria 4-2.

Pròximes Desplaçaments

La setmana vinent, l’Elefant A visitarà Alcoletge mentre que l’Elefant B es dirigirà cap a Almenar. Desitgem sort als dos equips.

Consell Escacístic del Campió Mundial

Per acabar, seguint amb la temàtica dels cavalls, recordem les paraules del campió mundial Emanuel Lasker: “Jo he agregat aquests principis a la llei: posin els cavalls en acció abans que els dos alfils siguin desenvolupats.”

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00