Inici » El Barça busca reforços: noves opcions i demarcacions confirmades

El Barça busca reforços: noves opcions i demarcacions confirmades

by PREMIUM.CAT
un futbolista corre amb la pilota davant i un altre jugador corre darrere seu al fons, Carles Delclaux Is, vfx, un quadre impressionista, plasticien

El Barça defineix els seus objectius

El Barça està treballant de manera decidida per reforçar el seu equip de cara a la propera temporada. Amb el canvi d’entrenador, s’han produït algunes variacions, però al mateix temps s’han confirmat algunes opcions que amplien les possibilitats del club blaugrana per incorporar nous jugadors.

Necessitat de reforços

El club blaugrana reconeix la necessitat urgent de reforçar diverses demarcacions del camp, especialment la posició de migcentre. Malgrat les dificultats econòmiques, el Barça està determinat a trobar els recursos necessaris per completar un mercat de fitxatges excepcional i inesperat.

Prioritat: migcentre titular

Des de l’adeu de Sergio Busquets, el club no ha trobat un relleu a l’alçada en aquesta posició. Per això, s’està treballant en una operació important per reforçar aquesta demarcació, amb un especial èmfasi en el fitxatge d’una estrella del Bayern de Munic (https://correccioencatala.cat/com-estructura-text-catala/).

Joshua Kimmich: fitxatge prioritari

El jugador del Bayern de Munic, Joshua Kimmich, s’ha convertit en la prioritat del Barça per reforçar el migcamp. Tot i les dificultats, l’entrenador alemany Hansi Flick considera que Kimmich és la solució ideal per al mig del camp i el seu fitxatge és una prioritat per al club en aquests moments.

Negociacions complicades

Tot i la disposició del Barça a fer una oferta propera als 30 milions d’euros, el Bayern de Munic demana 50 milions pel traspàs de Kimmich. Això complica les negociacions i posa a prova la capacitat del Barça per tancar aquest fitxatge després de l’Eurocopa (https://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/bib/bebl/modul_4/tema_2).

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00