Inici » El Barça: una realitat en constant canvi

El Barça: una realitat en constant canvi

by PREMIUM.CAT
un home amb els braços estesos a l'aire amb les mans a l'aire i els ulls tancats, Carles Delclaux És, foto realista, una pintura rupestre, plasticien

La incertesa al voltant del club

En els últims temps, el Futbol Club Barcelona ha estat protagonista de diverses situacions que han generat incertesa i preocupació entre els seus seguidors. Després de superar una greu crisi econòmica, el club s’enfronta ara a una crisi institucional que està afectant la seva imatge.

Segons informa el diari Sport, hi ha dubtes sobre la continuïtat de Xavi Hernández com a entrenador del Barça. Tot i que el club ha afirmat que els dubtes provenen del canvi de discurs d’optimista a pessimista de Xavi, sembla que el tècnic sempre ha defensat el mateix missatge en diverses rodes de premsa.

La necessitat de fitxar nous jugadors

Una de les preocupacions de Xavi Hernández és la manca de jugadors desequilibrants a l’equip. Segons el diari Sport, el tècnic ha expressat la seva opinió que el Barça necessita fitxar 4 o 5 futbolistes d’aquest perfil per poder competir al màxim nivell.

Actualment, el Barça només compta amb un jove de 16 anys que ha destacat en la temporada passada. La deserció d’Ousmane Dembélé ha estat un cop dur per al club, ja que era un dels jugadors més desequilibrants de l’equip. Ara, el Barça busca alternatives per cobrir aquesta mancança.

Les opcions de fitxatges

Segons els informes, el Barça està interessat en diverses opcions per reforçar l’equip. İlkay Gündoğan, jugador alemany, ha estat una de les revelacions de la temporada i seria una incorporació de gran valor per al club. Bernardo Silva, un altre jugador desequilibrant, també està en la llista de possibles fitxatges.

A més, el Barça està seguint de prop el jove Nico Williams, que es considera una promesa en el món del futbol. Amb aquests possibles fitxatges, el club espera reforçar l’equip i tornar a ser competitiu en les properes temporades.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00