Inici » La celebració dels 10 anys de la Corona

La celebració dels 10 anys de la Corona

by PREMIUM.CAT
la reina Isabel d'Anglaterra amb tiara i perles amb altres homes d'uniforme al fons, en una habitació senyorial, Eva Gonzalès, joies, un barroc flamenc, incoherents

Una setmana clau per a la Corona

La setmana clau de 2024 per la Corona ja s’ha acabat, la de la celebració dels 10 anys com a reis. No hi haurà més actes importants: Elionor canviarà l’Exèrcit de Terra per la Marina, Saragossa per Pontevedra, Sofia tornarà a Gal·les per seguir Batxillerat i fer-se major d’edat a l’estranger i Joan Carles seguirà exiliat esperant una única cosa: la mort.

El paper de Letícia

La gran incògnita és el paper de Letícia. Zarzuela ha volgut ocultar que ella també fa 10 anys de reina i ho han centrat tot en la línia successòria, Felip però sobretot en Elionor i Sofia, les que han brillat més. Felip plorant emocionat perquè les nenes ja són grans i prenen la paraula ha estat l’obra mestra de Letícia. Va ser la reina qui va orquestrar el moment clau del desè aniversari, va escriure el text que Elionor i Sofia van llegir alternativament del mòbil que Elionor tenia amagat a la bossa de mà. Va fer que sí amb el cap i a banda i banda les noies van demanar el focus.

Elionor i Sofia

Sofia va llegir millor, amb més enteresa, menys Borbó i menys pija. I Elionor va posar la imatge, que de tan principesca sembla feta a mida. La noia s’ha blanquejat la boca per lluir encara més a les fotos. És el seu únic complex: les dents, per la malaltia genètica que l’ha obligat a tenir diverses peces falses.

Letícia i el seu futur

Letícia va ser hàbil, va posar el focus en les noies i li va sortir bé, Felip queda com un avi emotiu que està de retirada. Letícia ha decidit que si cau no caurà sola. Ho aposta tot a les filles perquè ella ja no pinta res. Zarzuela ha tornat a arraconar Letícia de l’agenda oficial i la setmana vinent, amb Felip tres dies a l’estranger visitant les repúbliques bàltiques, Letícia no farà res. Només té un acte oficial, el mateix número que la seva sogra Sofia. Letícia no tornarà.

El cas Del Burgo

El cas Del Burgo l’ha mantingut al marge de la Corona. Ha passat la prova de foc, que el seu cunyat no badi boca durant la celebració dels 10 anys. És evident que el tenen collat, el CNI, Hisenda, Zarzuela o qui sigui, però el perill Del Burgo s’ha desactivat.

Letícia a la premsa

Letícia està marginada a la premsa rosa, cap revista li vol dedicar ni una portada des de fa 7 mesos i els diaris tampoc. Només la contraportada d’El País, dirigit per una dona, Pepa Bueno, i amb la columnista Luz Sánchez Mellado, volen reivindicar que la reina és qui governa la casa.

El futur de la Corona

Letícia està movent fils per allunyar Felip de la Corona, ja que ella també l’aparten, i que Elionor hereti en condicions. El matrimoni segueix per la filla. La por guarda la vinya.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00