Inici » Les diferències entre les infantes Elena, Cristina i Sofia

Les diferències entre les infantes Elena, Cristina i Sofia

by PREMIUM.CAT
una dona i una nena amb tiares i vestits assegudes juntes a una taula, totes dues mirant un ordinador portàtil, Eva Gonzalès, imatge promocional, una pintura renaixentista, realisme màgic

La relació entre les infantes

Les infantes Elena, Cristina i Sofia tenen una relació complexa i diferent del que es pot percebre en públic. Tot i que aparenten ser germanes ben avingudes, la realitat és que Sofia es sent incòmoda al costat de la princesa Elionor. Aquesta situació es deu al fet que Elionor serà la futura reina d’Espanya, mentre que Sofia sempre serà considerada una infanta. Això crea una dinàmica de superioritat i inferioritat entre elles, afectant la relació entre les dues germanes.

Oportunitats acadèmiques

Actualment, les infantes Elena, Cristina i Sofia reben les mateixes oportunitats acadèmiques. Totes dues han estudiat al prestigiós internat de Gal·les i s’espera que Sofia també segueixi una formació acadèmica similar. No es coneix encara si Sofia haurà de fer la formació militar obligatòria o si anirà directament a la universitat. En qualsevol cas, tant Elionor com Sofia tindran l’oportunitat d’estudiar a la Universitat Complutense de Madrid.

Diferències futures

Hi ha diverses diferències futures entre Elionor i Sofia. Elionor està obligada a realitzar la formació militar i probablement estudiarà Dret per entendre les lleis i com actuar en cas de necessitat. D’altra banda, Sofia tindrà més llibertat per triar la carrera universitària dels seus somnis. A més, Elionor haurà de viure sempre a Zarzuela amb els seus pares, mentre que Sofia podrà gaudir d’intimitat vivint en el seu propi pis a Madrid. També es respectarà la seva llibertat de triar la seva parella, mentre que amb Elionor, la seva nova parella serà analitzada amb lupa, ja que serà el futur rei d’Espanya.

Diferències en l’aparença

Una altra diferència notable entre Elionor i Sofia és en l’aparença. Mentre que Elionor utilitza talons alts, Sofia sempre és obligada a portar ballarines, ja que és més alta que la seva germana. Aquesta diferència d’estatura és una preocupació perquè Sofia no pot semblar més alta que la futura reina. A més, Sofia vesteix de manera més juvenil i senzilla, sense cridar l’atenció. Aquestes diferències en l’aparença són les primeres conseqüències de ser la germana de la futura reina d’Espanya.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00