Inici » Cinc carreteres bloquejades a Badajoz per agricultors a l’inici de dimecres

Cinc carreteres bloquejades a Badajoz per agricultors a l’inici de dimecres

by premium.cat
un hombre parado junto a un gran tractor amarillo en una carretera con un hombre parado junto a él en un camión, Clovis Trouille, xf iq4, una foto de cambio de inclinación, precisionismo

Protestes de pagesos a Badajoz

Al començament de dimecres, la província de Badajoz a Extremadura s’ha vist afectada per protestes de pagesos, cosa que ha portat al bloqueig de cinc carreteres a la regió. Aquestes accions són part d’una segona jornada de manifestacions per part dels pagesos, que han expressat el seu descontentament i preocupació per diverses qüestions relacionades amb el seu sector.

Carreteres afectades

Les carreteres que es troben bloquejades són la N-523 a la Roca de la Serra, la N-432 a Torre de Miguel Sesmero, la N-430 entre Santa Amàlia i Hernán Cortés, l’EX-300 a Almendralejo (San Marcos) i la mateixa carretera a Talavera la Real.

Interrupció de la circulació

Segons la Direcció General de Trànsit (DGT), la circulació està interrompuda a la carretera N-430, des del quilòmetre 92 a Santa Amàlia fins al quilòmetre 95 a Hernán Cortés, en tots dos sentits. També s’ha reportat un tall total de la via a la carretera N-523, des del quilòmetre 50 al quilòmetre 48 cap a Càceres. A més, la circulació està interrompuda a la N-432 al quilòmetre 30.2 a Torre de Miguel Sesmero cap a Granada. A Almendralejo, el tall es troba al quilòmetre 55, ia Talavera a la mateixa EX-300 al quilòmetre 25.5.

Impacte a la regió

Aquestes protestes han generat un impacte significatiu a la regió de Badajoz, ja que han afectat la circulació i han causat inconvenients als conductors. És important destacar que aquestes accions són part d’una sèrie de manifestacions dutes a terme pels pagesos per expressar les seves preocupacions i demandes relacionades amb el seu sector.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00