Inici » Alternatives Fresques: Delícies Sense Cocció per a l’Estiu

Alternatives Fresques: Delícies Sense Cocció per a l’Estiu

by PREMIUM.CAT
un bol de sopa de tomàquet amb cogombres i tomàquets al costat, amb alfàbrega i tomàquets al costat, Bouchta El Hayani, fotografia alimentària professional, una foto d'estoc, superplana

Explorant Menjars Refrescants sense Calor

Quan es fa present la calor de l’estiu, encendre la cuina pot semblar una bogeria. Afortunadament, hi ha múltiples opcions culinàries que no requereixen l’ús del foc, ideals per mantenir l’ambient fresc. Tot seguit, descobreix cinc receptes senzilles i saboroses que et salvaran durant aquests dies abrasadors.

Sopes Fredes per Combatre la Calor

Gaspatxo Andalús

Originària d’Andalusia, el gaspatxo és una sopa que se serveix freda i és una explosió de frescor. Per preparar-la, combina tomàquets sucosos, cogombres, pebrots, cebes, alls i un toc de vinagre i oli d’oliva. Processa tots els ingredients fins aconseguir una barreja homogènia i gaudeix-la ben glaçada. Pots afegir trossets frescos de verdures o pa torrat per a un extra de textura.

Amanides Creatives i Refrescants

Amanida de síndria amb formatge feta

La barreja de síndria i formatge feta ofereix una combinació idònia de sabors oposats. Simplement talla la síndria a cubs i barreja-la amb feta esmicolat. Afegeix-hi un toc de fulles de menta, oli d’oliva, suc de llimona i sal al gust. La frescor de la síndria i la salinitat del formatge feta s’entrellacen de manera excepcional, proporcionant un plat ideal per als dies més calorosos.

Ceviche fresc

Sent un clàssic de la cuina llatinoamericana, el ceviche és una opció vibrant que no necessita cocció. Marinat en suc de cítrics, el peix es cuina de forma natural. Afegeix ceba morada, coriandre, ají i una mica de sal. Pots enriquir el plat amb blat de moro o batata, obtenint un deliciós i refrescant mos a cada cullerada.

Plats Elegants i Fàcils de Muntar

Tàrtar de Tonyina

El tàrtar de tonyina es presenta com una opció sofisticada i senzilla. Utilitza tonyina fresca de primera qualitat i talla’l a cubs petits. Barreja amb salsa de soja, oli de sèsam, gingebre ratllat, i ceba verda. Serveix el tàrtar sobre un llit d’alvocat triturat o al costat de torrades. Aquest plat és lleuger, nutritiu i extremadament reparador.

Delícies Orientals

Rotlles de Primavera

Els rotllos de primavera són ideals per a un berenar o un dinar ràpid. Amb paper d’arròs que s’estova amb aigua calenta, els pots emplenar de verdures fresques com pastanagues, cogombres, enciam i herbes aromàtiques. També és possible afegir tofu o gambetes precuinades. Freds i servits amb una deliciosa salsa de cacauet o de peix, aquests mos són pura frescor.

Aquests cinc suggeriments són perfectes per gaudir de l’estiu i, a més, us permetran evitar la calor del fogó. Sorprèn els teus éssers estimats amb aquestes preparacions fresques i senzilles, perfectes per compartir en qualsevol ocasió.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00