Inici » Casa Roca: Una Experiència Gastronòmica Tradicional a la Vall de Barcedana

Casa Roca: Una Experiència Gastronòmica Tradicional a la Vall de Barcedana

by PREMIUM.CAT
una casa al mig d'una vall verda amb muntanyes al fons i un camp verd en primer pla, Coppo di Marcovaldo, paisatge, pintura mat, romànic

Un Rincó Desconegut al Pirineu Lleidatà

Situada a la cara nord del Montsec, a prop de la conca de Tremp, la vall de Barcedana amaga Casa Roca, una casa de turisme rural i gastronomia tradicional que ofereix allotjament i menjars als visitants. Amb una història centenària, aquesta casa del segle XV manté viva la tradició de generacions passades amb una qualitat excel·lent i un tracte acollidor, proper i familiar.

Gastronomia Autènticament Casolana

Casa Roca ofereix un menú de migdia al menjador de la casa dels propietaris, amb plats autènticament casolans elaborats amb productes de primera qualitat, molts d’ells provinents del seu hort i arbres fruiters. Els visitants poden gaudir d’una experiència immersiva que recorda més a menjar a la casa dels veïns que en un restaurant convencional.

Tradició i Proximitat

La casa conserva un trull d’oli petit i un de vi gran, testimonis de la tradició agrícola del territori. Tot i que aquestes eines s’han convertit en relíquies a causa de les innovacions tecnològiques, Casa Roca segueix prioritzant el producte de proximitat en els seus plats, amb receptes elaborades amb productes del seu hort i arbres fruiters, oferint una experiència culinària autèntica i de temporada.

L’Emblemàtic Foc de Rogle

Un dels elements més destacats de Casa Roca és el foc de rogle que presideix l’estança, un element únic als Pirineus que aporta un toc especial a l’ambient. Aquest foc, utilitzat com a calefacció i per cuinar, és una característica distintiva de l’espai.

Un Àpat Excel·lent

El menú de Casa Roca ofereix una experiència gastronòmica excepcional, amb plats com escudella amb pilota, galta de porc amb ceba i grosella, i iogurt amb confitures del bosc de Casa Roca, tot elaborat amb productes propis i servit amb l’escalfor de la tradició i la proximitat.

Una Família al Capdavant

Josep Maria, la Mònica i els seus tres fills són els encarregats de mantenir viva la tradició i la cuina casolana a Casa Roca, situada a Sant Martí de Barcedana, un poble de 12 habitants on la tradició, la proximitat i la cuina casolana són el seu símbol d’identitat.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00