Inici » Celebració del 20è aniversari del restaurant Caelis a Barcelona

Celebració del 20è aniversari del restaurant Caelis a Barcelona

by PREMIUM.CAT
un grup de cuiners dempeus en una cuina al costat d'una taula amb plats i gots al damunt i una barra al fons, Enguerrand Quarton, fotografia professional d'aliments, renderització digital, escola de barbizon

Un aniversari gastronòmic inoblidable

Avui, en un dia tan especial, celebrem el 20è aniversari del restaurant Caelis a la ciutat de Barcelona. Aquesta celebració ha reunit els millors cuiners de la cuina catalana per gaudir d’una jornada gastronòmica única.

Una trajectòria culinària excepcional

El restaurant Caelis, fundat per l’admirat cuiner Romain Fornell fa vint anys, ha estat un referent de la cuina francesa i catalana a Barcelona. Amb una proposta innovadora i personal, Fornell ha sabut reinterpretar les tradicions culinàries i fusionar-les amb la modernitat.

Romain Fornell, nascut a Tolosa, va arribar a Barcelona fa quasi trenta anys i va obtenir la seva primera estrella Michelin a França amb només 24 anys, convertint-se en el cuiner més jove en aconseguir aquest reconeixement. Des de llavors, ha mantingut l’estrella Michelin al restaurant Caelis, sent l’únic cuiner francès a aconseguir una estrella a França i una a Catalunya.

La seva excel·lència culinària l’ha portat a assessorar i col·laborar en nombrosos restaurants, destacant la seva direcció gastronòmica a l’Hostal de la Gavina de S’Agaró.

Una celebració amb els millors de la cuina

Per aquesta ocasió tan especial, s’han reunit els millors cuiners de la cuina catalana per celebrar aquest aniversari. Entre els convidats hi ha personalitats com Carles Gaig, Rafa Peña, Oriol Ivern, Nandu Jubany, Joan Roca, Albert Adrià, Javier Torres, Xavier Pellicer, Paolo Casagrande, Hideki Matsuhisa, Fran López, Víctor Torres, David Andrés i Óscar Manresa.

La celebració ha tingut lloc al restaurant Caelis, ubicat a l’hotel Ohla de Via Laietana de Barcelona. Durant el dinar, els convidats han tingut l’oportunitat de degustar els plats més emblemàtics de la carrera de Romain Fornell, com la merenga de remolatxa amb crème fraîche i anxova, la cassoleta de rovell curat i caviar, el pa soufflé de calamar i miso i un deliciós pâté en croûte.

Els plats principals han inclòs una vichyssoise gelada amb caviar, un macarró farcit de carxofa, llamàntol i foie gras, múrgoles i pedrers de vedella al vi de Jerez, gambes vermelles amb beurre blanc i bou de Galícia amb crosta de sarment de vinyes del Priorat. Els postres han estat un soufflé gelat al Grand Marnier.

Un reconeixement a una trajectòria excepcional

Després del dinar, els convidats han continuat la celebració al rooftop de l’hotel Ohla Barcelona, gaudint de les vistes panoràmiques de la ciutat. En aquest moment, s’ha felicitat Romain Fornell per aquests 20 anys de trajectòria del restaurant Caelis i s’ha reconegut la seva contribució a la gastronomia catalana.

Aquest aniversari ha estat una ocasió inoblidable per a tots els assistents, que han pogut compartir experiències i moments únics amb Romain Fornell i altres grans cuiners de la cuina catalana.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00