Inici » Descobreix la riquesa formatgera d’Europa aquest estiu

Descobreix la riquesa formatgera d’Europa aquest estiu

by PREMIUM.CAT
un grup de persones al voltant d'una taula amb formatges a sobre i un home tallant formatge en una taula, Bernie D'Andrea, imatge promocional, una foto d'estoc, premsa privada

Gastronomia europea: una oportunitat per a la descoberta

Amb l’arribada de la segona setmana de juny, moltes persones comencen a planificar les seves vacances d’estiu. És un moment perfecte per desconnectar, conèixer nous indrets i, per descomptat, gaudir de la gastronomia local. El copropietari de Llet Crua, en Xevi Miró, ens convida a descobrir la diversitat formatgera d’alguns països europeus aquest estiu. Aquesta és una oportunitat única per explorar noves cultures i, especialment, per degustar una gran varietat de formatges artesanals.

Opcions a Catalunya i més enllà

En Xevi Miró destaca la gran varietat de formatgeries a Catalunya, des del nord fins al sud del país. Aconsella als amants dels formatges explorar les diferents opcions disponibles, ja que hi ha formatgeries en moltes parts del territori. A més, també ofereix consells pràctics per a aquells que desitgen visitar aquestes formatgeries, com verificar si permeten visites i si disposen d’una zona de tast.

Destinacions europees destacades

A més de Catalunya, en Xevi Miró ens convida a explorar altres destinacions europees amb una rica tradició formatgera. Destaca les excel·lents opcions a Espanya, com les Canàries, Galícia i el País Basc. A nivell europeu, França, Itàlia, Anglaterra i Suïssa són països que ofereixen una gran varietat de formatges artesanals. Cada regió de França, per exemple, té el seu propi formatge, mentre que Itàlia és coneguda per la seva diversitat de formatges, des de la burrata fins al parmesà.

Una mirada a Anglaterra i Suïssa

En Xevi Miró destaca Anglaterra com una destinació sorprenent, amb la capital londinenca plena de formatgeries interessants. Finalment, Suïssa ofereix l’oportunitat de descobrir formatgeries situades en entorns alpins, perfectes per a excursions i per degustar els millors formatges de la regió.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00