Inici » Descobreix l’experiència gastronòmica des d’on a Barcelona

Descobreix l’experiència gastronòmica des d’on a Barcelona

by PREMIUM.CAT
un plat de menjar amb una guarnició de verdures i salsa sobre una taula amb altres plats, Delaunay, fotografia d'aliments professional, una foto d'estoc, arbeitsrat für kunst

Una Proposta Innovadora

Recentment ha arribat a Barcelona una proposta culinària que cerca elevar la rica gastronomia peruana. El restaurant Maymanta, liderat pel xef Omar Malpartida, ha obert les portes a la planta més elevada del nou Grand Hyatt, prometent una experiència gastronòmica única.

El llegat Crioll de Malpartida

Omar Malpartida, d’ascendència criolla, ha crescut amb un paladar refinat, influït per la diversitat culinària del Perú. La cuina peruana, caracteritzada per la seva barreja d’influències, incloent-hi la cuina criolla, la chifa, la nikkei i la bachica, ha estat la font d’inspiració per a Malpartida.

La fusió de cultures a Maymanta

Maymanta, que significa ‘origen’ en quítxua, reflecteix la visió de Malpartida de fusionar la cuina espanyola amb la peruana. El seu enfocament a la barreja d’ingredients i tècniques locals demostra el seu compromís amb l’autenticitat i la innovació culinària.

Explorant els Sabors de Catalunya

Malpartida s’ha submergit a la cultura culinària de Catalunya, apreciant la presència del foc a la cuina i la versatilitat d’ingredients com els calçots i la salsa romesco. Aquests elements han influït en la creació de plats únics a Maymanta, com el pop amb salsa romesco i mola d’ají panca.

Una Experiència Gastronòmica Multifacètica

La carta de Maymanta ofereix una varietat de plats que representen les diferents regions del Perú, des de la serra fins a la costa. Des de les croquetes de Lima fins al llom saltat, cada plat és una amalgama de sabors que convida els comensals a explorar la diversitat culinària del país andí.

Innovació i Tradició a Maymanta

Malpartida està constantment innovant a Maymanta, incorporant ingredients i tècniques tradicionals peruanes, així com explorant noves possibilitats culinàries. A més, aviat s’oferirà un menú de migdia que promet una experiència gastronòmica completa a un preu accessible.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00