Inici » Descobreix noves maneres de preparar el cogombre aquest estiu

Descobreix noves maneres de preparar el cogombre aquest estiu

by PREMIUM.CAT
un bol de cogombres amb gotes d'aigua sobre una taula, amb un fons blanc, Andries Stock, verd, una foto d'estoc, superplana

El cogombre: una fruita versàtil i refrescant

El cogombre és una fruita molt refrescant que es pot utilitzar de diverses maneres en la preparació de plats durant l’estiu. Aquest aliment de temporada estiuenca ofereix diverses opcions per a la seva preparació, ja sigui cru, cuit o envinagrat, i pot afegir un toc refrescant i saborós a les teves receptes estiuenques.

Varitats de cogombre per a diferents receptes

El cogombre és similar a altres fruites com el meló, la síndria, el carabassó o la carabassa, amb una pell exterior dura i un interior suculent. Existeixen diverses varietats de cogombre, com el francès, ideal per a receptes de gaspatxo, amb una pell més llisa i fosca, o el japonès, l’anglès i altres classificacions segons la mida. La varietat de cogombre que tinguis a mà pot ser utilitzada per a preparar deliciosos plats envinagrats, oferint una gran versatilitat a les teves opcions culinàries.

Recepta de cogombre envinagrat

Ingredients necessaris

Per preparar un deliciós cogombre envinagrat, necessitaràs els següents ingredients:

– 2 cogombres

– 1 ceba

– 2 cullerades de mostassa en gra

– 2 fulles de llorer

– Vinagre de Pedro Ximenes

– Sal

– Sucre (opcional)

Pas a pas

Per començar, neteja bé els cogombres i talla’ls segons la teva preferència. Pots tallar-los a rodanxes senceres, per la meitat, en quatre o fins i tot en talls més petits. Deixa’ls escórrer durant un temps i, mentrestant, bull el vinagre diluït en aigua. Un cop els cogombres estiguin escorreguts, posa’ls en pots de conserva i afegeix-hi els aromàtics que prefereixis, com el llorer, la ceba i la mostassa. Finalment, afegeix el vinagre i l’aigua als pots i, si ho desitges, una mica de sucre. Tapa els pots i deixa que agafin la temperatura ambient abans de guardar-los a la nevera per a gaudir-los en pocs dies.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00