Inici » Descobrint el Restaurant Volta: Un Oasi Mediterrani al Cor de Barcelona

Descobrint el Restaurant Volta: Un Oasi Mediterrani al Cor de Barcelona

by PREMIUM.CAT
un restaurant amb un canelobre i taules amb coberts i coberts, i un canelobre penjat del sostre, Delaunay, il·luminació Rembrandt, una renderització digital, neoclassicisme

El Dilema dels Restaurants d’Hotel

Els restaurants ubicats dins dels hotels sovint presenten una dualitat intrigant. D’una banda, són percebuts com espais elegants i acollidors, i d’altra banda, molts locals els veuen com a llocs dissenyats exclusivament per a turistes. Aquesta tensió pot dificultar l’atracció dels residents a l’oferta gastronòmica d’aquests establiments.

Volta: Una Proposta Atractiva per a Tothom

Al cor de Barcelona, el restaurant Volta, dins de l’hotel Borneta, desafia aquestes expectatives. Situat sota les magnífiques voltes del Passeig Picasso, a prop de la Ciutadella, ofereix una carta que destaca per la seva autenticitat i sabor. La proposta culinària busca no només captar l’atenció dels turistes, sinó també crear un espai on els barcelonins se sentin còmodes i atrets.

Creativitat Culinària: La Influència Italiana

El cuiner Andrea di Benedictis aporta una essència italiana que es reflecteix en plats com el tàrtar de vedella amb tonnata i ossobuco. Cada creació és una invitació a explorar la gastronomia mediterrània, amb opcions com els trofie al pesto i els tagliolini amb petxines, que demostren una passió per la qualitat i la frescor dels ingredients.

Una Experiència Gastronòmica Única

El restaurant no només se centra en la cuina italiana; la seva oferta mediterrània és igual de temptadora. Destaca l’amanida de babaganuix, amb ricotta, tomàquets confitats i flor de carabassó, així com l’ús innovador del halloumi en plats que resalten els sabors de temporada.

Sorpreses al Plat: Les Ostres Fregides

Una de les joies del menú són les ostres fregides, servides amb una vinagreta cítrica en gel. Aquesta combinació de textures, amb un exterior cruixent i un interior suau, ofereix una experiència que sorprèn i deleita. Els plats, com el tàrtar de corball al estil cebiche, podrien beneficiar-se d’un toc més intens, però es poden ajustar amb una mica de llima i salsa picant per satisfer qualsevol paladar.

Una Proposta Dulce per Finalitzar

El menú de postres, que promet evolucionar, inclou un pastís de formatge i un tiramisú que, tot i ser correctes, deixen l’espectador amb ganes de més. Amb el temps, esperem veure una ampliació d’aquestes opcions dolces, que podrien consolidar encara més la reputació del Volta com un destí gastronòmic imprescindible a Barcelona.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00