Le Méridien: Una proposta gastronòmica mediterrània
Al centre de Barcelona hi ha l’hotel Le Méridien, que acull el restaurant CentOnze. Aquest estiu, el xef Carlos Novo ha dissenyat una proposta gastronòmica que combina els sabors tradicionals de la Mediterrània amb un toc llatí. La carta inclou plats com l’amanida cremosa de calamarcets a la romana i els ous trencats amb llardons de cansalada. A més, l´hotel compta amb la Terrassa Explore, una terrassa a la part més alta on es pot gaudir d´una cuidada selecció de begudes i tapes.
El Claris: Un refugi gastronòmic amb història
L’hotel Claris és conegut per la terrassa, que va obrir fa més de 30 anys i ha esdevingut un lloc emblemàtic de la ciutat. El xef Pedro Salillas ofereix una carta clàssica i de temporada, amb plats com el caneló de llamàntol, el filet Rossini i els pèsols amb mató. A més, durant les tardes es poden gaudir d´actuacions musicals de jazz els caps de setmana i espectacles de màgia a càrrec de Joana Andreu, filla del famós Màgic Andreu.
El Palace: Una experiència andalusa al centre
L’hotel Palace ofereix una experiència única al Rooftop Garden durant l’estiu. La Caseta del Palace es transforma en un espai ambientat a les fires andaluses, on els assistents poden gaudir d’un autèntic espectacle flamenc i degustar receptes típiques de la gastronomia andalusa. A més, la carta compta amb excel·lents opcions de maridatge amb vins dels cellers Mora-Figueroa Domecq. Aquesta experiència està disponible a partir de les 20.00 h per un preu de 95 €.