Una publicació gastronòmica única
El restaurante Disfrutar ha sido el escenario de la presentación del tercer número de la revista Apart. Esta publicación gastronómica, que se publica una vez al año, es elaborada por la revista Cuina. En esta ocasión, los maestros de ceremonia y codirectores de la revista han sido Oriol Castro, Mateu Casañas y Eduart Xatruch. La presentación estuvo a cargo de Judith Càlix, directora de la revista Cuina.
Explorant la cultura mediterrània
El tercer número d’Apart, com en anys anteriors, reflexiona i analitza aspectes culturals i gastronòmics del país de manera pausada. En aquesta edició, el fil conductor és el Mediterrani, una regió rica en sabors i tradicions culinàries. A través de set reportatges en profunditat, la revista explora les diferents cultures mediterrànies, des de Roses fins a Grècia, passant per Itàlia, França, el Marroc i Croàcia.
El llegat dels xefs
El restaurant Disfrutar, liderat per Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduart Xatruch, ha estat elegit com a amfitrió del tercer número d’Apart. Aquest reconeixement no és casualitat, ja que els tres xefs tenen un enllaç especial amb el Mediterrani. Nascuts i criats a les costes de Girona, Barcelona i Tarragona, han crescut envoltats de la riquesa culinària de la regió. La seva passió pel producte local i la tradició es reflecteix a cada plat que creen.
Un reconeixement internacional
El restaurant Gaudir compta actualment amb tres estrelles Michelin i ocupa el segon lloc a la llista dels millors restaurants del món. El proper 5 de juny, els tres xefs viatjaran a Las Vegas per assistir a la gala dels 50 Best Restaurants, on podrien ser nomenats com el millor restaurant del món. Aquest reconeixement internacional és un reflex del talent i de la dedicació d’Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduart Xatruch.