Inici » Hungaryto: Un Viatge Culinari a través de la història hongaresa

Hungaryto: Un Viatge Culinari a través de la història hongaresa

by PREMIUM.CAT
una taula amb un bol de sopa i plats de menjar i una persona tallant un tros de carn, Cao Zhibai, fotografia d'aliments professional, una foto d'estoc, dau-al-set

Un Oasi de Sabor al Cor de Barcelona

A l’era de la globalització, on les fronteres culinàries es desdibuixen, trobar un restaurant que ofereixi una experiència autèntica pot ser un repte. Hungaryto, ubicat a l’Eixample des del 2010, s’erigeix ​​com un far de la cuina hongaresa, oferint als comensals una immersió en sabors intensos i receptes amb més de mil anys d’història.

La Missió d’un Xef Apassionat

Zsolt Beke, el xef i fundador de Hungaryto, s’ha compromès a preservar la rica herència gastronòmica del país. Amb una clara visió, Zsolt emfatitza la importància dels ‘hungarikums’, que són símbols de la cultura hongaresa. En una conversa amb La Gourmeteria, subratlla que molts restaurants opten per opcions més ràpides i rendibles, però ell tria honrar les tradicions culinàries de la ‘vella escola’.

Ingredients Autòctons per a Sabors Autèntics

A Hungaryto, tots els plats són elaborats amb ingredients i espècies exclusivament hongareses. Aquesta dedicació a allò local assegura que cada mossegada sigui un viatge directe a Hongria. El lángos, un popular pa fregit, és un exemple perfecte d’aquesta filosofia, ja que el seu sabor autèntic només s’aconsegueix amb farina provinent de la seva terra natal.

Delícies Húngares: Un Recorregut pels seus Plats Més Icònics

Gulyás: De Camperols a Nobles

Un altre plat emblemàtic de la gastronomia hongaresa és el gulyàs, que originalment era un suport de pagesos però que ha conquerit paladars a totes les classes socials des del segle XIX. Aquest guisat, elaborat amb carn, patates i espècies com el pebre vermell i el comí, requereix fins a quatre hores de cocció per assolir el seu sabor característic. Des del 2017, el gulyàs en la seva versió de sopa ha estat reconegut com un producte hungarikum.

Dolços Tradicionals i Sorprenents

La diversitat de la cuina hongaresa no es limita a plats salats. També hi ha postres úniques, com el gelat de lavanda, que s’elabora amb flors dels camps de Tihany. Aquest delicat sabor és un veritable delit per a aquells que busquen alguna cosa diferent i memorable.

Un llegat culinari que transcendeix Fronteres

La història d’Hongria, des dels genets nòmades fins al domini dels Habsburg, ha deixat una empremta a la seva gastronomia que Zsolt Beke ha aconseguit portar a Barcelona a través d’Hungaryto. Aquest restaurant no només ofereix menjar; ofereix una experiència cultural que convida els comensals a explorar la rica herència d’un país a través dels seus sabors.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00