La revolució dolça que s’apropa
Girona està a punt de viure una transformació en el seu escenari culinari amb l’arribada de Jon Cake, una pastisseria que ha captivat el cor dels barcelonins amb les seves creacions de formatge. Aquest nou establiment promet portar una nova dimensió de sabor a la ciutat gironina, consolidant-se com un referent en el món de la rebosteria.
Una marca amb història
Fundada durant el tumultuós any 2020, Jon Cake és obra de Jon García, un xef autodidacte amb una gran passió per l’art culinari. La seva especialitat, els pastissos de formatge, ha estat un èxit rotund, amb variants que van des de les més clàssiques fins a les més atrevides, incorporant ingredients com el formatge brie i la xocolata.
Un èxit fulgurant
Des del seu naixement, Jon Cake ha atrapat l’atenció del públic, convertint-se en un dels llocs més visitats del barri del Born. Amb vendes que superen les 150 unitats diàries, molts dels seus pastissos s’esgoten en qüestió d’hores, gràcies al boca-orella i la presència en xarxes socials que han impulsat la seva popularitat.
El secret de la seva qualitat
La clau de l’èxit de Jon Cake es troba en l’atenció meticulosa a la qualitat dels seus ingredients i en l’experiència singular que ofereixen als seus clients. Jon García ha aconseguit combinar la seva dedicació a la cuina amb un enfocament en la qualitat que ressona en cada mos.
Perspectives d’expansió
En una recent entrevista amb Betevé, García va compartir la seva emoció per l’augment de la demanda i el constant flux de clients: ‘El nostre local sempre està ple, és impressionant veure l’interès que genera un bon producte.’
L’estratègia de localització
La nova botiga de Jon Cake s’ubicarà a la Rambla de la Llibertat, un dels punts més concorreguts de Girona. Aquesta decisió estratègica no només reflecteix el creixement de la ciutat en el sector gastronòmic, sinó que també indica el potencial d’atracció tant per a turistes com per a residents locals.
Una nova era per als amants de la rebosteria
Amb la imminent obertura de Jon Cake a Girona, els aficionats als dolços podran gaudir de les exquisideses que ja han enamorat a milers a Barcelona. La data d’inauguració és encara un misteri, però és evident que aquest nou local té tots els ingredients per convertir-se en un emblema de la rebosteria gironina.