Inici » La Cultura Gastronòmica Francesa: Una Experiència Única

La Cultura Gastronòmica Francesa: Una Experiència Única

by PREMIUM.CAT
una exhibició de formatges i fruits secs a la prestatgeria d'una botiga amb etiquetes a la venda en un prestatge, Allaert van Everdingen, fotografia alimentària, una foto d'estoc, regionalisme

Una Experiència Única

La cultura gastronòmica francesa és veritablement excepcional. No afirmo que la seva cuina sigui superior a la nostra, ja que aquest debat té un sentit limitat, però és innegable que el coneixement dels productes i aliments nacionals és més estès entre el públic en general, el que implica una forma diferent de consumir i menjar .

La Fórmula del Migdia

A França, durant el migdia, es pot gaudir d’una opció gastronòmica senzilla, econòmica i ràpida, perfecta per satisfer lleugerament i eficaçment la gana d’aquelles hores. Aquesta és la fórmula del migdia, que generalment consisteix en un plat verd, com ara amanida, crema o verdures a la planxa, acompanyat d’un plat més substancial, però no excessivament, com una quiche, una crep o alguna carn a la graella. El seu menú del migdia, similar al nostre, inclou plats més elaborats i també postres .

Una Experiència a Barcelona

A Barcelona, els restaurants francesos són escassos, però és possible gaudir d’una experiència similar a la descrita a la creperia bretona Le Pt’y Món per 14 €. Situada al Passatge de Lluís Pellicer, aquest establiment fa que el carrer s’ompli amb l’aroma de les seves crepes i galettes torrant-se a la planxa calenta .

Una Experiència Culinarària Única

El menú ofereix amanida amb fulla de roure, formatge feta, tomàquet sec, oliva negra i nous; crema freda de tomàquet i alfàbrega amb daus de mozzarella; hummus amb cruixent de parmesà; i opcions com galette de sobrassada, mel i ceba cruixent, galette d’espinacs al vapor amb ou i cruixent de cansalada o galette vegana de carabassó, tomàquets confitats i avellanes. Les postres inclouen coca, pastís de mousse de xocolata i plàtan o crepe dolça de llimona i sucre. Aquesta experiència culinària única ofereix una combinació de sabors i textures que no deixa indiferent cap paladar .

Una Tradició Autèntica

La creperia bretona Le Pt’y Món manté la tradició bretona, utilitzant la paraula ‘galette’ per referir-se a la crepe, ja que està feta amb farina de blat sarraí, més gustosa, fosca i cruixent, i sense gluten. A més, ofereixen diverses sidres bretones per acompanyar les galettes o, si es prefereix, una selecció de vins nacionals per copes o ampolles .

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00