Inici » La Fira de Tots Sants destaca en el Congrés de Fires i Congressos Espanyols

La Fira de Tots Sants destaca en el Congrés de Fires i Congressos Espanyols

by PREMIUM.CAT
un grup de persones al costat de l'altre davant d'un cartell amb una imatge d'un home i una dona, Bettina Heinen-Ayech, David Lazar, una foto d'estoc, escola de Barbizon

Un esdeveniment de referència en el sector

La Fira de Tots Sants de Cocentaina ha estat present en el segon congrés organitzat per l’Associació de Fires Espanyoles (AFE) i per l’Associació de Palaus de Congressos d’Espanya (APCE), que s’ha celebrat recentment a Bilbao. Aquest esdeveniment ha reunit uns 240 professionals del sector, que han tingut l’oportunitat de compartir experiències i debatre sobre temes clau per al desenvolupament i enfortiment de fires i congressos.

Compromís amb la sostenibilitat i el tractament de les dades

Durant el congrés, l’alcalde de Cocentaina, Jordi Pla, la regidora de Fira, Marcela Richart, i el tècnic, Gustavo Baena, han reafirmat el compromís de la Fira de Tots Sants amb la sostenibilitat i el tractament de les dades. Aquesta és una mostra clara de l’interès de l’organització per adaptar-se als canvis i avanços tecnològics, així com per garantir una gestió responsable i eficient dels recursos.

Debat sobre temes rellevants per al sector

Els participants en el congrés han tingut l’oportunitat de debatre sobre diversos temes d’interès per al sector de les fires i congressos. Entre els temes tractats destaquen l’ús de la Intel·ligència Artificial per a l’anàlisi d’impacte i la gestió de la sostenibilitat, així com les estratègies de màrqueting i les ferramentes disponibles per a millorar l’experiència dels visitants. Aquestes discussions han permès a la Fira de Tots Sants identificar noves oportunitats i implementar millores en la seva organització.

Evidenciant l’impacte econòmic de la Fira

Un dels punts destacats del congrés ha estat la importància de l’evidència de l’impacte econòmic de les fires i congressos en l’àmbit local. En aquest sentit, la Fira de Tots Sants de Cocentaina té previst realitzar un estudi per a quantificar l’impacte econòmic del certamen en la comarca. Aquesta iniciativa permetrà obtenir dades concretes i fiables que reforcen la importància i el valor de la Fira per a la regió.

Reconeixement a les bones pràctiques i aportacions

La regidora de Fira, Marcela Richart, ha destacat la importància del congrés com a espai de compartició de bones pràctiques i aportacions. Aquesta trobada ha permès intercanviar idees i solucions per a millorar en àmbits com la sostenibilitat i la intel·ligència artificial. A més, s’ha posat en relleu la qualitat dels debats i la participació de ponents de renom, que han enriquit les discussions i han aportat noves perspectives.

Impuls per a la Fira de Tots Sants

L’alcalde de Cocentaina, Jordi Pla, ha expressat la seva satisfacció amb la participació en el congrés i ha destacat els beneficis que aquesta trobada ha suposat per a la Fira de Tots Sants. A més de promocionar l’esdeveniment, la participació en el congrés ha permès establir contactes importants per a l’organització i ha situat la Fira en una posició privilegiada per a atraure nous expositors i implementar millores en la gestió i organització del certamen.

Suport de l’AFE al certamen contestà

La participació en el congrés ha posat de manifest el suport de l’Associació de Fires Espanyoles (AFE) a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Aquest suport evidencia la rellevància, la trajectòria i l’impacte del certamen en el sector de les fires i congressos. Això reforça la posició de la Fira com a referent i obre noves oportunitats per al seu creixement i consolidació.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00