Inici » La Ruta dels Indiketes: Un Recorregut Envoltant l’Empordà

La Ruta dels Indiketes: Un Recorregut Envoltant l’Empordà

by PREMIUM.CAT

La Ruta dels Indiketes: Una Proposta Turística Diferent

La Ruta dels Indiketes, un recorregut de 476 km envoltant l’Alt i Baix Empordà, ha aconseguit posicionar-se com una de les rutes de senderisme més captivadores d’Europa, segons The Natural Adventure, una destacada empresa britànica del sector turístic.

Un Recorregut Unique

Els promotors de la ruta destaquen la seva importància com a proposta turística d’interès, reivindicant la memòria històrica i el patrimoni cultural de la zona de l’Empordà. Josep Montalat, creador de l’itinerari, afirma que

Posicionant-se a l’Escenari Turístic Europeu

The Natural Adventure està contribuint a donar visibilitat a la ruta a nivell europeu, consolidant-la com una proposta turística sostenible i responsable amb l’entorn.

Història, Cultura i Esport

La Ruta dels Indiketes ressegueix els senders històrics que dibuixaven els Indiketes, els habitants ibers de l’Empordà en l’època preromana, oferint 22 etapes amb diferents graus de dificultat i atractius culturals i històrics.

Turisme Actiu i Sostenibilitat

La ruta s’esforça per enfortir l’oferta de turisme actiu local, promoure l’activitat física i un estil de vida saludable i dinàmic, seguint principis de sostenibilitat i respecte pel medi ambient.

Segell

Els visitants tenen l’oportunitat de sol·licitar la credencial “Indiketa” que acredita la realització de la ruta, contribuint a mantenir viva aquest llegat cultural i històric.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00