Inici » Les Mones de Pasqua 2025: Tendències i Novetats que Captiven

Les Mones de Pasqua 2025: Tendències i Novetats que Captiven

by PREMIUM.CAT
Una exhibición vibrante y colorida de 'Mones de Pasqua' para 2025, que muestra una variedad de complejas figuras de chocolate que reflejan las últimas tendencias. En primer plano, un pastel temático de 'Futbol Club Barcelona' bellamente elaborado, adornado con imágenes comestibles de 'Aitana Bonmatí' y 'Alexia Putellas', se encuentra orgullosamente junto a una figura caprichosa 'Bola de Drac', capturando la esencia del amado Anime con sus colores vívidos y características detalladas. Alrededor de estos hay figuras más pequeñas de personajes animados como 'Bluey' y 'Lilo and Stitch', cada una meticulosamente diseñada para deleitar a los niños. El telón de fondo presenta elementos tradicionales como 'Porquets', 'Pollets' y 'Conills', juguetonamente arreglados entre 'Ous' y 'Plomes'. Una selección de pasteles ricos 'Crema de Mantega', 'Xocolata' y 'Melmelada' se muestra en platos elegantes, invitando a los espectadores a disfrutar. La iluminación ambiental resalta el acabado brillante del chocolate y los colores

Els Personatges que Dominen les Mones

Les mones de Pasqua d’enguany s’han vist influenciades per les preferències dels més petits, amb el Futbol Club Barcelona i Bola de drac com a estrelles destacades. Miquel Zaguirre, president del Gremi de Pastisseria de Barcelona, assenyala que les figures de futbol femení, com Aitana Bonmatí i Alexia Putellas, són les més sol·licitades. En el camp masculí, noms com Lamine Yamal i Pedri també ocupen un lloc privilegiat.

Bola de Drac: Un Fenomen que Reviu

L’impacte de Bola de drac ha tornat a guanyar força, especialment després de la mort del seu creador, Akira Toriyama, l’any passat. Amb la sèrie tornant a ser emesa a la plataforma 3Cat, l’interès ha crescut. Altres personatges d’animació com Bluey i Lilo i Stitch també s’han afegit a la llista de preferències.

La Innovadora Mia Arqueòloga

Un dels nous atractius d’aquest any és la figura de Mia arqueòloga, resultat d’una col·laboració entre la Universitat de Barcelona i el Gremi de Pastisseria. Aquesta iniciativa, que ja ha estat present durant tres edicions, busca inspirar vocacions científiques entre els més joves.

Tradició que Persisteix

Les mones tradicionals no desapareixen. Figures com porquets, pollets i conills segueixen sent molt demandades, juntament amb ous decoratius i pastissos de crema de mantega, xocolata o melmelada. Els pastissers continuen innovant amb sabors clàssics i noves combinacions.

Delícies per Compartir

Entre les opcions de postres, els pastissos són els que més es comparteixen. Les mones de fruita i de mantega continuen sent favorits, amb variants com les mones de nata i de trufa. També es poden trobar novetats com la Sacher i el pastís Sara, que es presenten com a alternatives atractives.

Expectatives de Venda i Despesa

El Gremi de Pastisseria de Barcelona espera mantenir vendes similars a les de l’any anterior, amb una despesa mitjana de 35 euros per família en pastissos o figures de xocolata. L’objectiu és arribar a un volum de vendes proper a les 800.000 unitats, a mesura que s’acumulen dades dels agremiats.

Desafiaments Econòmics en la Producció

Malgrat els reptes que suposen l’augment dels preus de les matèries primeres com el sucre i el cacau, el gremi manté una actitud optimista. Miquel Zaguirre destaca que els padrins ja han començat a fer les seves comandes de figures de xocolata, marcant l’inici de la campanya amb il·lusió.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00