Inici » L’èxit del restaurant Els Pescadors: una història de dedicació i reconeixement

L’èxit del restaurant Els Pescadors: una història de dedicació i reconeixement

by PREMIUM.CAT

Una història de perseverança i passió culinària

Maria Àngels i Lluís Fernández, propietaris del reconegut restaurant Els Pescadors, van ser reconeguts a la Gala de Soles Guía Repsol 2024 per la seva dedicació i trajectòria culinària. Després d’anys de feina i esforç, van ser premiats pel seu compromís amb la divulgació i consolidació de la llagosta del cap de Creus, un dels tresors culinaris de la zona.

L’impacte del guardó i els valors que el defineixen

La repercussió inesperada del premi

En una entrevista, Lluís Fernández va expressar la sorpresa i l’alegria davant l’inimaginable guardó. Va destacar que el seu principal objectiu sempre ha estat satisfer els clients i crear una experiència memorable a través de la seva cuina i servei impecable.

Un reconeixement emocionant i lligat a les arrels familiars

Maria Àngels Fernández va compartir l’emoció d’aquest reconeixement, ressaltant la influència i el llegat dels seus pares en la creació del restaurant. Va descriure el moment com una oportunitat per compartir la rica història familiar amb el món.

Experiències, anècdotes i una reconeixement inesperat

Un viatge accidentat i plè de grans moments

Lluís Fernández va compartit l’anecdòtica aventura del seu viatge a la Gala de Soles Guía Repsol, mostrant el seu sentit de l’humor i apreciació per les experiències de la vida.

El regal inesperat que simbolitza l’esperit del restaurant

L’original regal de la seva filla va capturar l’essència especial del restaurant Els Pescadors, subratllant la importància del sentiment i la conexió familiar en la seva cultura culinària.

La llagosta del cap de Creus: més que un aliment, un patrimoni

La missió de familiaritzar i compartir aquest tresor gastronòmic

Lluís Fernández va destacar la seva llarga implicació en la promoció i divulgació de la llagosta del cap de Creus, destacant els esforços per familiaritzar i posicionar aquesta delicadesa gastronòmica tan preuada.

Desmitificant la llagosta com a luxe exclusiu

Lluís Fernández va desmuntar el mite de la llagosta com a producte exclusivament gourmet, posant èmfasi en la seva accessibilitat i el desig d’acostar-lo a un públic més ampli a través de la divulgació i l’educació culinària.

Creativitat, art i valor afegit en cada experiència culinària

L’art com a part de la història i l’experiència del restaurant

El propietari Lluís Fernández va compartir com han integrat l’art en l’experiència culinària, aportant un valor afegit i una dimensió única als seus clients a través de la col·lecció de postals que acompanyen les seves creacions culinàries.

La importància de l’atenció personalitzada i l’expertesa en vins

Maria Àngels Fernández va destacar la seva atenció meticulosa als detalls i l’èmfasi en una experiència personalitzada, juntament amb la prioritat de combinació perfecta entre menjars i vins del seu celler.

Adaptant-se als nous reptes i tendències en l’experiència culinària

Els canvis en els hàbits i la demanda dels clients

Els propietaris van reflexionar sobre els canvis observats en els hàbits de consum dels clients, destacant les tendències i els desafiaments en l’adaptació de la seva oferta culinària a les demandes del mercat actual.

El mercat laboral i la gestió del personal en el sector de la restauració

Lluís Fernández va compartir les dificultats que enfronten en la contractació i retenció de personal qualificat en el sector de la restauració, fent èmfasi en els reptes actuals vinculats a la situació econòmica global i les expectatives dels joves professionals.

Els propietaris van manifestar la seva dedicació inquebrantable a oferir una experiència culinària excepcional, mantenint un equilibri entre la tradició, l’innovació i la passió per la gastronomia. La seva dedicació i lleialtat als seus orígens familiars s’han traduït en el reconeixement i l’apreciació de la seva clientela i la comunitat culinària en general.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00