Inici » L’Oròsia Silvestre: Una Oportunitat Única per a la Teva Formació

L’Oròsia Silvestre: Una Oportunitat Única per a la Teva Formació

by PREMIUM.CAT
tres noies estan assegudes a una taula fent els deures juntes, amb una pissarra al fons i una pissarra al fons, Apelles, enfocament dur, una foto d'estoc, escola de Barbizon

Una Oportunitat Única per a la Teva Formació

L’Oròsia Silvestre, un centre d’educació per a majors de 18 anys, està preparant un nou curs per al 2024/2025. Hem tingut l’oportunitat de parlar amb el director del centre, José Payá, per a conèixer les novetats que ens ofereixen.

Matrícula Oberta

Del 17 al 27 de juny, s’obrirà el termini de matrícula ordinària per a tots aquells interessats en estudiar les diverses formacions que ofereix l’Oròsia Silvestre. Tant la matrícula presencial com la telemàtica estaran disponibles per a facilitar el procés.

Novetats en el Curs

Una de les novetats d’aquest curs és la incorporació de la formació de valencià per a estrangers. Després d’haver-se realitzat com a prova durant la meitat del curs anterior, aquesta formació s’implantarà oficialment a partir de setembre.

Adaptació a les Necessitats dels Estudiants

L’Oròsia Silvestre ofereix grups de matí i de vesprada en gairebé totes les formacions, amb l’excepció de les proves de valencià i l’accés a la universitat per a majors de 25 anys, que només estan disponibles en horari de vesprada. Això permet adaptar-se a les necessitats de cada estudiant.

Un Centre Inclusiu

El director del centre, José Payá, anima a tothom que vulgui estudiar a fer-ho. Destaca que l’experiència demostra que molts estudiants continuen amb la seva formació després de començar, i posa com a exemple una alumna de 91 anys que continua estudiant i que actualment està cursant el C2 de valencià i el B1 d’anglès. Això demostra que mai és tard per començar o continuar amb els estudis.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00