Inici » Oportunitats laborals a Alemanya: una destinació atractiva per millorar les condicions de vida

Oportunitats laborals a Alemanya: una destinació atractiva per millorar les condicions de vida

by PREMIUM.CAT
un home amb vestit i corbata parlant amb un home amb armilla groc i armilla en una multitud de gent, Edi Rama, gir, una foto d'estoc, les automatistes

Una destinació ideal per a treballadors espanyols

En un context laboral on cada cop més espanyols busquen oportunitats a l’estranger, Alemanya es presenta com una destinació ideal per a aquells que volen millorar les seves condicions de vida.

Una oferta laboral atractiva a l’aeroport de Leipzig/Halle

Recentment, l’aeroport de Leipzig/Halle a Alemanya ha publicat una oferta laboral que ha captat l’atenció. L’aeroport està buscant treballadors espanyols per cobrir llocs d’ajudant de magatzem, i una de les condicions és parlar espanyol.

El salari ofert és de 2.640 euros mensuals, una proposta atractiva per als que volen treballar a l’estranger.

Una oportunitat única a Leipzig

L’aeroport de Leipzig/Halle és un dels més importants a Alemanya i ofereix un salari mensual de 2.640 euros per als treballadors espanyols. A més, l’empresa proporciona un bo addicional de 500 euros cada sis mesos per ajudar amb les despeses de mudança.

Una de les característiques més interessants d’aquesta oferta és que no es requereix experiència prèvia al sector, cosa que obre les portes a un ampli ventall de candidats. L’únic requisit indispensable és tenir coneixements d’anglès o alemany (nivell B1), encara que també es valora molt positivament el fet de parlar espanyol.

L’empresa s’encarrega de proporcionar la formació necessària als nous empleats, garantint així que puguin exercir les seves funcions de manera efectiva.

Condicions laborals atractives

Els llocs de treball oferts a l’aeroport de Leipzig/Halle destaquen no només pel salari competitiu, sinó també per altres condicions laborals beneficioses. Entre elles s’inclouen un contracte permanent, un habitatge a tarifa determinada, cinc dies de feina i dos de descans, i pagaments addicionals per torns nocturns, diumenges i festius.

Com aplicar-hi?

Per a aquells interessats en aquesta oportunitat, el procés d’aplicació és senzill. Cal enviar un currículum actualitzat, que no ha de superar els tres fulls d’extensió, juntament amb una foto recent. A Alemanya és comú que els currículums es redactin a mà i en ordre cronològic, destacant l’experiència laboral i la formació acadèmica.

A més del currículum, els candidats han de presentar una carta de presentació o ‘Bewerbung’, en què es descriuen els seus interessos i habilitats, així com la seva motivació per al lloc. Aquest document és clau en el procés de selecció i pot marcar la diferència entre ser seleccionat o no.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00