Inici » Preparar sopars deliciosos i fàcils amb pocs ingredients

Preparar sopars deliciosos i fàcils amb pocs ingredients

by PREMIUM.CAT
dos plats de pasta amb alfàbrega i formatge parmesà sobre una taula amb pa i una copa de vi, Duccio, fotografia alimentària professional, una foto d'estoc, manierisme

Opció 1: Pasta a l’aglio i olio

La pasta a l’aglio i olio és una recepta clàssica italiana que destaca per la seva simplicitat i sabor. Aquesta opció de sopar ràpid només requereix uns pocs ingredients:

– 200 g de pasta (espaguetis o linguini)

– 3 grans d’all

– 4 cullerades d’oli d’oliva

– Julivert fresc picat (al gust)

– Formatge parmesà ratllat (opcional)

– Sal i pebre

Per preparar aquesta deliciosa pasta, segueix aquests passos:

1. Cuina la pasta en aigua amb sal segons les instruccions del paquet fins que estigui al dente.

2. Pela i pica finament els grans d’all.

3. Escalfa l’oli d’oliva en una paella gran a foc mitjà i afegeix l’all picat. Cuina’l fins que sigui daurat, sense cremar-lo.

4. Escorre la pasta i afegeix-la a la paella amb l’all i l’oli. Barreja bé perquè la pasta s’impregni dels sabors.

5. Afegix julivert fresc picat i barreja novament.

6. Serveix la pasta calenta i, si ho desitges, empolvora-la amb formatge parmesà ratllat i una mica de pebre negre.

Opció 2: Daus de pollastre

Els daus de pollastre són una opció ràpida i deliciosa que pots personalitzar al teu gust. Aquests són els ingredients que necessitaràs:

– 2 pits de pollastre

– 8 truites de blat de moro o farina

– 1 alvocat

– 1 tomàquet

– Coriandre fresc

– Sal i pebre

Segueix aquests passos per preparar aquest plat:

1. Assaona els pits de pollastre amb sal i pebre i cuina’ls en una paella a foc mitjà fins que estiguin daurats i cuites per complet. Després, esmicola-los.

2. Talla l’alvocat i el tomàquet en cubs petits.

3. Escalfa les truites en una paella o al microones.

4. Col·loca el pollastre esmicolat a les truites i afegeix l’alvocat, el tomàquet i el coriandre fresc picat.

5. Serveix els tacs calents amb la teva salsa favorita.

Opció 3: Amanida caprese

L’amanida caprese és una opció lleugera i ràpida que només necessita uns pocs ingredients:

– 2 tomàquets grans

– 200 g de mozzarella fresca

– Fulles d’alfàbrega fresca

– Oli d’oliva verge extra

– Sal i pebre

Segueix aquests passos per preparar aquesta amanida:

1. Talla els tomàquets i la mozzarella a rodanxes d’aproximadament 1 cm de gruix.

2. En un plat, alterna les rodanxes de tomàquet i mozzarella, intercalant fulles d’alfàbrega fresca.

3. Ruixa amb oli d’oliva verge extra i assaona amb sal i pebre al gust.

4. Serveix l’amanida immediatament i gaudeix de la seva frescor i simplicitat.

Aquestes tres opcions de sopars ràpids i fàcils demostren que, amb pocs ingredients i una mica de creativitat, pots preparar plats deliciosos i nutritius.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00