Inici » Una altra mirada al bosc: una compilació literària desconeguda

Una altra mirada al bosc: una compilació literària desconeguda

by PREMIUM.CAT
una dona asseguda a una taula amb una copa de vi davant i un plat de menjar a la taula, Araceli Gilbert, imatge promocional, retrat d'un personatge, arte povera

Una nova veu literària

Una altra mirada al bosc és una compilació de contes que va veure la llum el març del 2024 per l’Altra Editorial i va ser guardonada amb el Premi Documenta 2023. Maria Arimany, una autora desconeguda per a molts, ha captivat amb el seu estil literari ric i divers, posicionant-se com una nova veu en les lletres catalanes. Els seus contes ofereixen una visió refrescant i original del bosc i la naturalesa, fusionant la quotidianitat amb el món natural de manera única.

Explorant les emocions humanes

Els contes de Maria Arimany es caracteritzen per un llenguatge senzill i delicat, però alhora carregat d’una profunda càrrega emocional. A través dels seus personatges, Arimany explora temes com la sexualitat, la gelosia, el fàstic i la tendresa, oferint una visió humana i realista de les emocions i les relacions humanes.

Un viatge al Montseny

El Montseny, present en molts dels contes, es converteix en un escenari viu que connecta amb els lectors. A través de les seves històries, Arimany captura la essència de la vida quotidiana en aquest paratge, explorant temes com el dol, l’enyorança i les ruptures. La seva habilitat per retratar la vida en aquest entorn natural és captivadora i evocativa.

Detalls que emocionen

Arimany captura detalls quotidians amb una destresa excepcional, transportant els lectors a escenes plenes de vida i emoció. El seu maneig del temps i les accions en els contes és innovador i sorprenent, oferint una experiència de lectura única i immersiva.

Una promesa literària

Amb Una altra mirada al bosc, Maria Arimany s’ha establert com una promesa de la literatura catalana, oferint una visió fresca i autèntica dels contes. El seu estil únic i la seva capacitat per capturar les emocions humanes fan d’aquesta compilació una lectura imprescindible per als amants de la literatura.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00