Inici » Una cafeteria catalana a Copenhaguen: una troballa gastronòmica

Una cafeteria catalana a Copenhaguen: una troballa gastronòmica

by PREMIUM.CAT
un home parat en un carreró estret d'una ciutat amb gent que camina al seu voltant i un edifici al fons, david rubín, vfx, un retrat de personatge, plasticien

Una experiència única a la ciutat danesa

Com deia un conegut president en el passat, els catalans tenim una manera única de fer les coses. Això s’aplica també a la nostra diàspora, ja que molts catalans decideixen migrar a altres països en busca de noves oportunitats professionals i personals. Un d’aquests catalans és Nacho Jodar, un jove emprenedor que va decidir establir-se a Copenhaguen després de finalitzar els seus estudis de publicitat i màrqueting.

En arribar a Copenhaguen, Jodar tenia la intenció de prendre’s un any sabàtic i treballar en el sector de l’hostaleria. Però el destí tenia altres plans per a ell. Després de treballar en diversos establiments, va decidir emprendre el seu propi negoci i així va néixer Orsa, una cafeteria d’especialitat situada al barri de moda de Vesterbo.

Una carta senzilla i sostenible

Orsa destaca per la seva oferta tríptica: pa amb mantega i formatge, iogurt i flocs d’avena reposats. La seva filosofia és oferir productes de qualitat amb una preparació senzilla i sostenible. A més, la cafeteria ofereix una selecció rotativa de productes de pastisseria frescos, tant casolans com comprats als millors forns de la ciutat.

Una troballa gastronòmica a Copenhaguen

Orsa s’ha convertit en una autèntica troballa gastronòmica a la plaça danesa. El seu ambient acollidor i el tracte excel·lent al client fan que els visitants es sentin com a casa. A més, la influència mediterrània de Jodar es fa evident en la manera com entén el servei i en la importància que dóna a crear una atmosfera agradable per als seus clients.

Jodar destaca que a Catalunya, i en general al sud d’Europa, hi ha una consciència més gran de la importància de l’hostaleria i de fer-ho bé. A Copenhaguen, en canvi, va trobar a faltar aquesta calidesa i tarannà comú que caracteritza els establiments del seu país d’origen.

Una passió pel cafè d’especialitat

A Orsa, el cafè d’especialitat és una de les seves grans passions. Jodar treballa amb torradors d’arreu del món per oferir als seus clients una experiència única. A Copenhaguen, el gust pel cafè d’especialitat fa temps que s’ha instaurat i la gent està disposada a pagar el preu que costa. Això permet a Jodar abastir-se dels millors proveïdors i oferir una selecció de cafès de gran qualitat.

Amb l’èxit d’Orsa, Jodar ja està buscant un altre espai per obrir una nova cafeteria a Copenhaguen. La seva passió per l’hostaleria i la seva manera única de fer les coses fan que aquesta troballa gastronòmica catalana sigui una parada obligada per als amants del bon cafè i dels dolços a la ciutat danesa.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00