Inici » Una Festa Gastronòmica al Pícnic de l’Horta: Un Esdeveniment Inoblidable

Una Festa Gastronòmica al Pícnic de l’Horta: Un Esdeveniment Inoblidable

by PREMIUM.CAT
Más de 100 participantes en un Proyecto Social Race of the West Runners llegarán el sábado 29 a las 12 del mediodía en el picnic de la Horta organizada por Lleida Turisme. Será el comienzo de esta actividad recién creada que en la misma orilla izquierda del río segre agregará a Lleida a los eventos del Proyecto Región de Gastronomía de Cataluña 2025 (CRMG 2025), una iniciativa promovida por los departamentos de negocios y trabajo y agricultura, Livestock, Fisheries y Alimentos del Catalu de Catalu (8K, 8K, Masterpece, altamente: 1.1).

Un Esdeveniment Amb Tradició i Innovació

Dissabte 29, a les 12 del migdia, el Pícnic de l’Horta es convertirà en l’escenari d’una jornada singular, on més de 100 corredors del West Runners Project donaran inici a aquesta emocionant activitat impulsada per Lleida Turisme. Aquesta proposta no només celebra l’esport, sinó que també marca el començament d’una nova era gastronòmica a Lleida, en el context de la iniciativa ‘Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025’.

Gastronomia Local en el Centre de l’Acció

El Pícnic promet ser un festí de sabors autèntics, amb degustacions d’ingredients locals, com la famosa catxipanda, els caragols i una varietat de plats elaborats amb productes frescos de l’Horta. La catxipanda, un plat tradicional que combina llonganissa amb samfaina de verdures de temporada, serà el fil conductor d’aquesta experiència culinària.

Un Compromís amb la Qualitat

L’esdeveniment es basa en la riquesa de l’Horta de Lleida, amb un enfocament especial en hortalisses i altres productes locals que reflecteixen l’autenticitat de la regió. S’espera que s’utilitzin més d’una tona de verdures per a la preparació de la catxipanda, complementada amb 250 quilos de caragols a la gormanda i una selecció de vins i cerveses artesanals.

Col·laboracions i Suport Local

Aquesta iniciativa gastronòmica compta amb el suport de Som Gastronomia de la Generalitat de Catalunya, així com de diverses empreses locals, incloent Vall Companys i Amara 100% vegetal. A més, col·lectius com el Gremi de Forners de Lleida i l’Associació de Productors de l’Horta de Lleida estan implicats en l’organització d’aquest esdeveniment, que promou la identitat cultural i la sostenibilitat.

Reserva Prèvia: Assegura el Teu Lloc

Per gaudir plenament de l’experiència, és recomanable reservar amb antelació el kit del pícnic, que inclou una motxilla, un barret distintiu, un entrepà adaptat per a persones amb celiaquia i una deliciosa degustació de llonganissa amb samfaina. El preu de la reserva anticipada és de 10 euros, mentre que els tiquets adquirits el mateix dia costaran 14 euros, amb disponibilitat limitada.

Un Futur Prometedor per a la Gastronomia de Lleida

El Pícnic de l’Horta es presenta com una proposta amb vocació de perdurar en el calendari gastronòmic de Lleida i de Ponent, un acte que uneix generacions a través de la gastronomia i la natura. Aquesta celebració no només destaca la riquesa del patrimoni local, sinó que també busca conscienciar sobre la importància de preservar els espais naturals que formen part de la identitat de la ciutat.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00