El llançament de la temporada 2025
El pròxim 22 de març, el restaurant Meleta de Romer obre les seves portes a una nova temporada, on la cuina del ‘terreno’ tornarà a brillar. Amb un enfocament fresc i dinàmic, el restaurant, sota la direcció de la xef Gessamí Caramés, s’apropa als seus clients amb una proposta interactiva que promet delectar els paladars.
Un esdeveniment inoblidable: Tapa-Coca
El divendres 28 de març, els amants de la gastronomia podran gaudir de l’exclusiva experiència Tapa-Coca. Aquesta iniciativa, que destaca pel seu enfocament comunitari, permetrà als assistents degustar una selecció de tapes dissenyades per Gessamí, la seva germana Clàudia i el seu germà Dani.
Vins de qualitat amb The Wine Truck
La selecció de vins per a aquesta vetllada serà proporcionada per The Wine Truck, un innovador concepte de bar de vins sobre rodes que aparcarà a la terrassa del restaurant. Sara Fernández, reconeguda per la seva iniciativa emprenedora en enoturisme, aportarà una gamma de vins catalans que complementaran perfectament les tapes.
Una vetllada accessible i divertida
Els assistents podran gaudir de vuit tapes i vuit vins diferents, tot ambientat amb música que crearà un entorn relaxat i acollidor. Els preus són molt assequibles: 3€ per a les reserves anticipades fins al 26 de març i 4€ per les que es facin el mateix dia. És recomanable reservar amb antelació, ja que l’aforament és limitat.
Un èxit continuat
Aquesta nova proposta sorgeix com a continuació de l’èxit de les anteriors iniciatives del restaurant, com el ‘Coctel Tapa’ i els tastos amb sumillers locals. Meleta de Romer s’ha consolidat com un referent per a aquells que busquen una experiència enogastronòmica única.
Reserveu la vostra plaça
No deixeu passar aquesta oportunitat de viure una vetllada inoblidable. Per a més detalls i reserves, podeu contactar amb el restaurant a través del telèfon 601 909 590 o per correu electrònic a [email protected].