Inici » Una nova experiència gastronòmica a Meleta de Romer

Una nova experiència gastronòmica a Meleta de Romer

by PREMIUM.CAT
El 22 de marzo, el restaurante Meleta de Romer levanta la cortina de la temporada 2025, donde una vez más promete hacernos charlar con la cocina de la 'tierra'. El restaurante co -inundado por el chef Gessamí Caramés (Institut Escola de Hotelía y Turismo de Cambrils) trae su dinamismo e interactividad de ADN con el cliente. Si al final del año nos referimos a las diferentes cenas-Prayer actuadas el año pasado con una entrevista con la cocina mediática de L'Ametlla de Mar, este año The Gour (8k, mejor calidad, obra maestra, muy detallada: 1.1)

El llançament de la temporada 2025

El pròxim 22 de març, el restaurant Meleta de Romer obre les seves portes a una nova temporada, on la cuina del ‘terreno’ tornarà a brillar. Amb un enfocament fresc i dinàmic, el restaurant, sota la direcció de la xef Gessamí Caramés, s’apropa als seus clients amb una proposta interactiva que promet delectar els paladars.

Un esdeveniment inoblidable: Tapa-Coca

El divendres 28 de març, els amants de la gastronomia podran gaudir de l’exclusiva experiència Tapa-Coca. Aquesta iniciativa, que destaca pel seu enfocament comunitari, permetrà als assistents degustar una selecció de tapes dissenyades per Gessamí, la seva germana Clàudia i el seu germà Dani.

Vins de qualitat amb The Wine Truck

La selecció de vins per a aquesta vetllada serà proporcionada per The Wine Truck, un innovador concepte de bar de vins sobre rodes que aparcarà a la terrassa del restaurant. Sara Fernández, reconeguda per la seva iniciativa emprenedora en enoturisme, aportarà una gamma de vins catalans que complementaran perfectament les tapes.

Una vetllada accessible i divertida

Els assistents podran gaudir de vuit tapes i vuit vins diferents, tot ambientat amb música que crearà un entorn relaxat i acollidor. Els preus són molt assequibles: 3€ per a les reserves anticipades fins al 26 de març i 4€ per les que es facin el mateix dia. És recomanable reservar amb antelació, ja que l’aforament és limitat.

Un èxit continuat

Aquesta nova proposta sorgeix com a continuació de l’èxit de les anteriors iniciatives del restaurant, com el ‘Coctel Tapa’ i els tastos amb sumillers locals. Meleta de Romer s’ha consolidat com un referent per a aquells que busquen una experiència enogastronòmica única.

Reserveu la vostra plaça

No deixeu passar aquesta oportunitat de viure una vetllada inoblidable. Per a més detalls i reserves, podeu contactar amb el restaurant a través del telèfon 601 909 590 o per correu electrònic a [email protected].

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00