Inici » Una nova iniciativa culinària emergeix a la ciutat de Barcelona

Una nova iniciativa culinària emergeix a la ciutat de Barcelona

by PREMIUM.CAT

La consolidació d’una nova botiga culinària a Barcelona

La Fundació Formació i Treball ha inaugurat avui la primera botiga de menjars preparats duits a domicili gestionada per persones en situació de vulnerabilitat en la ciutat de Barcelona. El local, batejat amb el nom de ‘Delícies a la llar’, es troba en el barri de Sant Antoni (c. Tamarit, 160) i generarà ocupació per a dues persones. Una d’elles es troba en una situació de vulnerabilitat i està immersa en un procés d’inserció laboral, mentre que l’altra persona ocuparà un rol tècnic a l’estructura.

Una proposta culinària innovadora

Aquest nou establiment s’afegeix als set restaurants ja operatius que pertanyen a la fundació a diverses localitats, mantenint la línia de menjar sa preparat i recuperat amb plats senzills de la gastronomia mediterrània.

Compromís amb la salut i el medi ambient

La botiga ‘Delícies a la llar’ es distingeix per la seva oferta de menjars saludables basats en una alimentació equilibrada. A més, la majoria dels aliments utilitzats provenen d’excedents alimentaris, contribuint a la reducció de residus i promocionant el consum sostenible. Els caps de setmana, el local també proporciona servei de rostisseria amb plats de la cuina catalana tradicional.

Una proposta gastronòmica accessible per a tothom

Tot i estar orientada a una oferta oberta a tots els públics, des de la fundació es posa de manifest que la botiga representa especialment una oportunitat per a aquelles persones amb un ritme de vida intens i que no poden dedicar temps a la cuina durant els dies laborables o festius.

El local ofereix la possibilitat de gaudir de plats casolans preparats amb ingredients frescos, de temporada i de proximitat, amb opcions satisfactòries per a persones que segueixen dietes vegetarianes, veganes o sense gluten.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00