Inici » Una nova publicació gastronòmica presentada al restaurant Disfrutar

Una nova publicació gastronòmica presentada al restaurant Disfrutar

by PREMIUM.CAT
un grup de persones assegudes a una taula d'un restaurant amb copes de vi i un menú davant seu, David Chipperfield, imatge promocional, un barroc flamenc, premsa privada

El tercer número de la revista Apart

El restaurant Disfrutar ha acollit aquest matí la presentació d’una nova publicació gastronòmica. Aquesta revista, anomenada Apart, és el tercer número d’una sèrie que surt anualment i que és elaborada per la revista Cuina. En aquesta ocasió, els mestres de cerimònia i codirectors de la revista han estat Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduart Xatruch. La presentació ha estat conduïda per Judith Càlix, directora de la revista Cuina.

Explorant el Mediterrani

El tercer número d’Apart té com a fil conductor el Mediterrani, una regió rica en cultura i gastronomia. A través de set reportatges en profunditat, la revista reflexiona sobre el producte, els restaurants i les històries humanes d’aquesta àrea. Des de Roses fins a Grècia, passant per Itàlia, França, el Marroc i Croàcia, la revista ofereix diferents perspectives sobre les cultures mediterrànies.

El paper del restaurant Disfrutar

El restaurant Disfrutar ha tingut l’honor de ser l’amfitrió d’aquest tercer número de la revista Apart. Aquesta elecció no és casualitat, ja que els tres xefs d’aquest restaurant tenen una forta connexió amb el Mediterrani. Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduart Xatruch van néixer i créixer a les costes de Girona, Barcelona i Tarragona, i ara són reconeguts com a cuiners d’elit a nivell mundial. Amb el seu respecte pel producte i la tradició locals, han aconseguit tres estrelles Michelin i ocupen actualment el segon lloc a la llista dels millors restaurants del món.

El futur del Disfrutar

El pròxim 5 de juny, els tres xefs del Disfrutar viatjaran a Las Vegas per assistir a la gala dels 50 Best Restaurants. Hi ha grans expectatives que el Disfrutar sigui nomenat com el millor restaurant del món. Amb el seu prestigi i reconeixement internacional, aquest restaurant té moltes opcions d’encapçalar aquest prestigiós rànquing.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00