Inici » Viu l’Estiu: Opcions d’oci a la ciutat

Viu l’Estiu: Opcions d’oci a la ciutat

by PREMIUM.CAT
un grup de persones dempeus al damunt d'un pis de maó sostenint paraigües a l'aire i gent al voltant, Aquirax Uno, artgem, a stock photo, arte povera

Activitats d’oci ajornades

A causa de la pluja inesperada del dissabte passat, el concert de Jesús Lara & Cía i Second Coming va haver de ser ajornat. Malgrat això, les activitats d’oci continuen durant tot l’estiu a la ciutat.

Programació especial de l’Ajuntament

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi ha preparat una programació especial per a oferir diverses opcions d’oci durant l’estiu a la ciutat. Aquesta programació inclou una varietat d’activitats per a tots els gustos i edats.

Concert de l’ADDA Simfònica

El divendres 12 de juliol, l’ADDA Simfònica actuarà al Teatre Calderón sota la direcció de Josep Vicent. Interpretaran obres de Márquez, Piazzolla, Falla i Ravel. L’actuació començarà a les 20h.

Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals

El diumenge 14 de juliol, el Grup Barxell de Dolçaines i Tabals d’Alcoi i la Colla El Cocó Dolçaines i Tabals d’Alacant oferiran la XXI Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals al Parc de la Glorieta d’Alcoi a les 12h. A la vesprada, la Societat Unió Musical d’Alcoi realitzarà un concert a l’Auditori Amando Blanquer.

Actuació de l’Agrupació Musical Serpis

El dissabte 20 de juliol, l’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi oferirà una actuació a l’Auditori Amando Blanquer.

Concert d’Oller i Guerra

El divendres 26 de juliol, dins de la programació del Cicle SomRiu de la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, es realitzarà el concert d’Oller i Guerra a Ca Na Lloba.

Última actuació de Viu l’Estiu

El diumenge 22 de setembre, la Societat Unió Musical d’Alcoi, juntament amb el Grup de Danses Sant Jordi, oferiran l’última actuació dins de la programació de Viu l’Estiu d’aquest any.

Fes(t)barri: Activitats per a joves

Dins d’aquesta programació també s’inclouen les cites organitzades per la Regidoria de Joventut, conegudes com a ‘Fes(t)barri’. Aquestes activitats estan destinades als joves i es realitzaran en diferents barris de la ciutat. Les dates i ubicacions de les cites són les següents:

13 de juliol: Centre-Viaducte-Solicam

20 de juliol: Baradello-Sargento-Montesol-Barxell

24 d’agost: Batoi

7 de setembre: Eixample-Santa Rosa-Els Clots

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00