Inici » Detenció d’Antonio Tejado: Entre la Sospita i la Presumpció d’Innocència

Detenció d’Antonio Tejado: Entre la Sospita i la Presumpció d’Innocència

by premium.cat
un hombre con barba, corbata, camisa blanca, corbata negra y fondo azul, Dimitre Manassiev Mehandjiysky, david lazar, retrato de un personaje, arte académico

El Robatori a Casa de Maria del Monte

Aquest cap de setmana, Antonio Tejado, conegut per la seva participació en programes de televisió, va ser detingut com a sospitós d’estar darrere d’un robatori a casa de la famosa cantant María del Monte. L’incident va tenir lloc una nit de l’agost passat, quan un grup de cinc encaputxats van irrompre a la vivenda de l’artista.

María del Monte i el seu marit eren a casa quan van sentir un cop fort. Els intrusos havien entrat per la força, van lligar i emmordassar la cantant, i es van emportar una gran quantitat d’objectes d’alt valor. La situació va deixar tota la família commocionada.

La presumpció d’innocència

Sorprenentment, María del Monte ha demanat públicament que es respecti la presumpció d’innocència del seu nebot Antonio Tejado. Tot i que les sospites són fortes, la cantant insisteix que no s’ha de desconfiar sense proves concloents. “No sospitaré de ningú fins que el jutge digui el que ha de dir”, va afirmar emocionada davant dels micròfons dels mitjans.

Immaculada Casal Trenca el seu Silenci

Immaculada Casal, esposa d’Antonio Tejado i presentadora d’un programa a Canal Sur, ha parlat de la situació. “Estic malament, molt malament. Hem viscut una experiència horrorosa des de fa cinc mesos. La nostra vida va estar en joc. Ara confio en la justícia i en les seves garanties. És el meu deure com a periodista dir alguna cosa perquè us dec respecte”, va declarar.

Casal també va revelar que els investigadors sospiten que algú amb informació privilegiada va estar darrere del robatori, ja que els lladres sabien exactament quins objectes endur-se. “Ha estat una experiència traumàtica”, va afegir. Actualment, vuit persones estan detingudes i esperen les decisions del jutge.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00