Inici » Emocionant primera semifinal de TV3: amor, votacions i actuacions

Emocionant primera semifinal de TV3: amor, votacions i actuacions

by PREMIUM.CAT
un home i una dona dempeus en un escenari amb micròfons a les mans i una multitud de gent darrere, Charles Angrand, imatge promocional, un holograma, els nabis

Una nit plena d’emocions i de novetats

La tercera edició de TV3 ha captivat els televidents amb una primera semifinal plena d’emocions i sorpreses. En aquesta ocasió, s’hi va introduir una novetat: els primers duos d’aquesta edició. A més de les actuacions individuals, els concursants van ser dividits en parelles i van presentar tres temes conjunts que van deixar una gran impressió.

L’amor es fa present a l’escenari

El duet format per Lluís i Misty, que ha sorgit arran d’una història d’amor al programa, ha interpretat una cançó junts. Tot i que les expectatives eren altes, l?actuació no va aconseguir transmetre la intensitat esperada. El jurat va lamentar la manca de connexió entre ells, recomanant que haurien d’haver mostrat més complicitat.

Un altre duo destacat de la nit va ser el format per Valeria i Maria, que també van oferir una actuació conjunta que va impressionar el públic.

Votacions i resultats

Després de les actuacions, es van obrir les votacions del públic, les quals van determinar que Julien i Maria continuen sent els favorits. Tots dos van aconseguir salvar-se i avançar directament a la segona semifinal. Julien, a més, es va convertir en el primer finalista, assegurant la seva participació a la propera etapa del concurs.

En contrast, els restants concursants van enfrontar la tensió de la zona de perill. Tot i el gran suport popular que reben, Fredrik i Valeria van haver de competir per la seva permanència al programa.

Moments memorables i desafiaments

La setmana que ve, la segona semifinal promet ser igualment emocionant, amb la participació especial de Marta Torné i Jordi Cubino, que tancaran la nit amb un duet en directe que segurament donarà molt de què parlar.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00