Inici » La construcció d’una rèplica de la Torre Eiffel amb llumins i el Rècord Guiness

La construcció d’una rèplica de la Torre Eiffel amb llumins i el Rècord Guiness

by PREMIUM.CAT
una gran multitud de personas paradas alrededor de un escenario con una torre en el medio y un hombre parado en el escenario, David Alfaro Siqueiros, óleo, una escultura abstracta, arte povera

Un projecte de vuit anys

Durant vuit anys, un home francès, Richard Plaud, ha dedicat el seu temps a la construcció d’una rèplica de la Torre Eiffel amb 700.000 llumins, amb l’objectiu de batre el Rècord Guiness.

La negació del Rècord Guiness

Malgrat els esforços, el jurat ha denegat el Rècord Guiness a Plaud després de descobrir una infracció a les normes, que requereixen l’ús de llumins de venda als supermercats.

La ‘trampa’ detectada

Plaud va intentar agilitzar el procés de construcció demanant a un fabricant que li enviés només la part de fusta dels llumins, en lloc de tallar manualment el fòsfor vermell a l’extrem del pal, com requereixen les normes.

Reaccions i aspiracions futures

Tot i admetre els fets, Plaud considera la negació del premi desproporcionada i busca altres formes de reconeixement per la seva obra, com la inclusió en els Jocs Olímpics de París.

You may also like

La construcció d’una rèplica de la Torre Eiffel amb llumins i el Rècord Guiness

by PREMIUM.CAT
una gran multitud de personas paradas alrededor de un escenario con una torre en el medio y un hombre en el escenario, David Alfaro Siqueiros, arte contemporáneo, una escultura abstracta, ensamblaje

Un projecte amb vuit anys de dedicació

Durant vuit anys, un home francès, Richard Plaud, ha dedicat el seu temps a la construcció d’una rèplica de la Torre Eiffel amb 700.000 llumins. Aquesta construcció, de set metres d’altura, ha estat un projecte de gran envergadura que ha requerit una dedicació constant i meticulosa.

La il·lusió de guanyar el Rècord Guiness

L’objectiu principal d’aquesta construcció era aconseguir entrar al llibre Guiness dels rècords. Tot i això, després de vuit anys de treball, el jurat li ha denegat aquest reconeixement a causa d’irregularitats que no s’ajusten a les normatives establertes.

Irregularitats en l’ús dels llumins

Les normes estipulen l’ús de llumins de venda als supermercats, però Plaud va optar per una via diferent. Tot i començar seguint les regles, va acabar demanant a un fabricant que li enviés només la part de fusta dels llumins, una acció que els jutges van considerar com una irregularitat greu.

Reaccions davant la decisió del jurat

Richard Plaud ha admès els fets, tot i que ha expressat la seva decepció davant la decisió del jurat. Tot i això, busca altres formes de reconeixement per a la seva obra, com ara la possibilitat de ser inclòs en els Jocs Olímpics de París que se celebren aquest estiu.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00