Inici » La nova obertura de Casa Salesas a Madrid

La nova obertura de Casa Salesas a Madrid

by PREMIUM.CAT
un home de peu en un restaurant amb els braços creuats i els braços creuats sobre el pit, amb els braços creuats, i els braços creuats, i els braços creuats, Arthur Sarkissian, David Lazar, un retrat de personatges, escola de Barbizon

Un nou lloc per gaudir del bon menjar

Després de mesos d’anticipació, finalment ha obert les portes Casa Salesas, el nou restaurant fundat per Íñigo Onieva, El Turronero i Iván Espinosa. Aquest lloc ha esdevingut el nou punt de trobada per als amants del bon menjar a Madrid. Amb una decoració elegant i un ambient acollidor, Casa Salesas promet oferir una experiència gastronòmica única.

Una inauguració plena de glamur

La inauguració de Casa Salesas va ser tot un èxit, amb una festa plena de celebritats i personalitats destacades. Entre els convidats hi havia la germana i la mare d’Íñigo Onieva, així com la marquesa de Griñón i fins i tot Isabel Preysler. Tots van gaudir d´una nit plena d´elegància i bon gust.

Ressenyes estel·lars i crítiques posteriors

Abans de la seva obertura, Casa Salesas ja comptava amb ressenyes de cinc estrelles a Google, escrites per amics propers i el mateix Íñigo Onieva. Tot i això, després d’uns dies, algunes crítiques menys favorables han començat a aparèixer. Alguns usuaris han esmentat que els preus són elevats i que el menjar no compleix les seves expectatives. Tot i això, Casa Salesas segueix sent un lloc popular per a aquells que busquen una experiència culinària única.

El suport de la família

Tot i les crítiques, la mare d’Íñigo Onieva ha sortit en defensa del seu fill, afirmant que les ressenyes reflecteixen l’opinió de les persones i que Casa Salesas ofereix plats deliciosos a preus raonables. La família continua donant suport al negoci i confia en el seu èxit a llarg termini.

Un nou destí per als amants del bon menjar

Casa Salesas s’ha convertit en un lloc de referència a Madrid per a aquells que busquen gaudir d’un àpat excel·lent en un ambient sofisticat. Tot i les crítiques inicials, el restaurant continua atraient clients que valoren la qualitat i l’experiència gastronòmica. Si ets a la ciutat, no dubtis a visitar Casa Salesas i descobrir per tu mateix el que aquest lloc té per oferir.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00