Inici » Letizia, sorpresa per una portada escandalosa que la Zarzuela vol amagar: “Del Burgo s’ho passa bé”

Letizia, sorpresa per una portada escandalosa que la Zarzuela vol amagar: “Del Burgo s’ho passa bé”

by PREMIUM.CAT
tres mujeres sentadas en un sofá frente a una pantalla de televisión con un jarrón de flores a un lado, Edi Rama, behance hd, una foto de archivo, videoarte

Letizia ha viscut uns dies complicats, en què ha preferit mantenir-se al marge de l’atenció mediàtica, tractant de sobreviure com pot a tota la polèmica Del Burgo, originada per les revelacions, missatges i fotos del seu ex, suportant la tempesta, com dirien, i patint un infern, segons la gran Pilar Eyre. La asturiana ha tornat a tenir aquesta setmana una agenda plena d’actes públics. Una agenda que l’ha portat, per exemple, a Fitur aquest dimecres, la fira internacional de turisme de Madrid, on, per cert, els han volgut fer arribar un regal i els seus remitents s’han quedat amb les ganes per culpa del desordre i el protocol que hi ha hagut a la fira.

Letizia, de Lleida a Dinamarca

Un dia abans, la reina s’havia deixat veure per Lleida, en un acte de la Fundació Princesa de Girona, on per exemple, va accentuar molt la manera de dir correctament el nom en català d’un cantant com Alfred Garcia, que no Àlfred, com li solen dir els castellanoparlants.

Sobre la visita de la reina a terres catalanes i sobretot el que està passant amb les declaracions de Jaime del Burgo ha parlat la periodista en la seva col·laboració habitual al Tot es mou de TV3 al costat d’Helena Garcia Melero. “Per què ho fa?”, pregunta la presentadora. Resposta d’Eyre: “Ell diu que ho fa per patriotisme, patriotisme que no entenc, perquè enfonsar a la monarquia com l’està enfonsant crec que és antipatriòtic des del seu punt de vista. Això perjudica molt a la institució. Jo crec que ell ara s’ho passa bé, està jugant”.

El canvi del cap de la casa del rei i l’adéu de Jaime Peñafiel

També han parlat del canvi del cap de la casa del rei, del relleu de Jaime Alfonsín, un històric, per Camilo Villarino o de l’adéu de Jaime Peñafiel al diari El Mundo. Però una qüestió que també han tractat ha estat la que fa referència al nou rei de Dinamarca, Frederic. Recorda Eyre que Letizia i Felip van ser, per casualitats de la vida, a Copenhaguen quan va esclatar tot pel que fa a l’amistat especial entre el nou monarca danès i l’actriu mexicana, ex de Cayetano Martínez de Irujo, Genoveva Casanova. Recorda que quan tot el món va flipar amb la portada de Lecturas on se’ls veia als dos passejant pel parc del Retiro de Madrid, explicant que ell ha dormit de vegades al piset que té ella a la capital espanyola. I Letizia, que va fer tot el possible per veure-la:

Letizia, interessada per la portada de Lecturas

Una portada que va donar la volta al món i que va agafar als reis espanyols allà, posant cara de circumstàncies davant dels royals danesos. Eyre revela que quan se’n va assabentar, “es va comentar que la reina havia anat als corresponsals espanyols i els havia dit: ‘Si us plau, passeu-me la portada aquesta que tinc unes ganes boges de veure-la’, perquè Letizia és periodista, no ho oblidem”. L’escriptora lamenta que “nosaltres, com ho vam saber, ho vam comentar i ho vam dir, i al cap de tres o quatre dies (Zarzuela) van emetre un comunicat dient que això no era veritat, que per cert, sí era veritat. Si es desmenteix una ximpleria com aquesta, com no es va a desmentir o donar una explicació per aturar aquesta allau d’informacions negatives i bulos que afecten a Letizia?”, es pregunta.

Quedem-nos amb les preguntes finals que fa: si la defensa molta gent, molts ciutadans, “per què no la defensa el seu marit i els seus?”, diu sobre Letizia i la Casa Reial.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00