Inici » Meghan Markle i Harry d’Anglaterra triomfen en un viatge a Nigèria

Meghan Markle i Harry d’Anglaterra triomfen en un viatge a Nigèria

by PREMIUM.CAT
un home i una dona somriuen davant la càmera mentre estan junts davant d'una multitud de gent, Bourgeois, vfx, una fotocòpia, premsa privada

Meghan Markle i Harry d’Anglaterra promocionen els Jocs Invictus a Nigèria

Meghan Markle i Harry d’Anglaterra han realitzat un viatge a Nigèria per promocionar els Jocs Invictus, un esdeveniment que organitzen des de fa 10 anys. Durant aquest viatge, han destacat diverses conclusions importants.

Meghan Markle es mostra còmoda en viatges oficials i parla de la seva vida privada

Durant aquest viatge, s’ha observat que Meghan Markle es mostra molt còmoda en aquest tipus de viatges oficials i ha parlat més obertament de la seva vida privada que mai abans. La seva actitud positiva i somrient ha estat evident durant tot el viatge.

Meghan Markle destaca per la seva elecció d’estil i moda

Un altre aspecte destacat d’aquest viatge ha estat l’estil i la moda de Meghan Markle. Ha portat una maleta plena de vestits de marca, que han cridat l’atenció de molts. Segons informes, el preu total dels seus conjunts s’aproxima als 10.000 €, amb un preu mitjà per conjunt molt elevat.

Algunes de les peces destacades inclouen un disseny de Heidi Merrick que costa 1.285 €, un vestit de jaqueta i pantaló blanc d’Altuzarra que costa 1.500 €, un vestit de tirants de Johanna Ortiz que val 2.640 €, així com altres vestits de preu elevat.

Meghan Markle parla obertament dels seus fills durant el viatge

Durant el viatge a Nigèria, Meghan Markle ha compartit detalls sobre els seus fills, Archie i Lilibet. Durant una visita a una escola, va revelar que el seu fill té 5 anys i va descriure la maternitat com un somni fet realitat. També va parlar de la seva filla petita, Lilibet, i va compartir una anècdota sobre com es veuen reflectides en els seus ulls.

Les paraules de Meghan Markle sobre la seva família han estat ben rebudes i han generat interès entre els mitjans de comunicació i el públic en general.

Meghan Markle revela les seves arrels nigerianes

Durant el viatge, Meghan Markle va revelar que un test genètic li ha mostrat que té un 43% d’arrels nigerianes. Aquesta informació ha generat interès i ha estat compartida àmpliament a les xarxes socials.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00