Inici » Nebulossa: Una Actuació Inoblidable a Eurovisió

Nebulossa: Una Actuació Inoblidable a Eurovisió

by PREMIUM.CAT
els concursants de la veu de la veu posen per a una foto de grup a l'escenari durant l'espectacle final del concurs, Avgust Černigoj, imatge promocional, pintura renaixentista, neoclassicisme

Una Actuació Inoblidable

Nebulossa ha tornat a Espanya després de la seva participació a Eurovisió, deixant una empremta inoblidable en el certamen. Malgrat la seva posició 22 a la classificació, la seva actuació es converteix en un record per a tots els espectadors. Els representants valencians van captivar el públic durant la seva actuació, tot i no obtenir tants punts com esperaven. La seva presència sobre l’escenari va generar una gran expectació i suport per part dels espectadors, fet que va sorprendre els experts del concurs.

Reaccions i Sinceritat

Després del concurs, Nebulossa s’ha sincerat sobre el seu resultat davant dels mitjans de comunicació. Tot i l’escassa puntuació rebuda, han expressat la seva gratitud pel suport rebut i han preferit centrar-se en aquest aspecte positiu. No obstant això, també han reconegut que esperaven una millor acollida per part dels votants: “Amb tot l’amor que vam rebre del públic, no entenem del tot el resultat de les votacions. Rebíem centenars de missatges diàriament i no esperàvem aquest desenllaç en les votacions”.

Reaccions a Altres Actuacions

A més, Nebulossa també ha expressat la seva opinió sobre altres representants, com Olly Alexander del Regne Unit, que va rebre 0 punts del televot. Han mostrat la seva solidaritat amb altres participants i han manifestat la seva sorpresa davant les votacions. Tot i això, han optat per mantenir una visió positiva i centrar-se en l’estima rebuda per part del públic, demostrant la seva emoció davant d’aquest suport inesperat.

Reaccions a la Televisió

Diversos programes de televisió han comentat el resultat d’Espanya a Eurovisió, incloent El Hormiguero. Les opinions expressades en aquest programa han estat diverses, amb comentaris tant positius com crítics. Tot i això, aquesta experiència ha marcat un punt d’inflexió per a Nebulossa, que segueix mantenint una actitud positiva malgrat les opinions negatives expressades en alguns mitjans.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00