Inici » Tom Cruise: Un Actor Excèntric i Exclusiu

Tom Cruise: Un Actor Excèntric i Exclusiu

by PREMIUM.CAT
un home amb una jaqueta verda davant d'un avió de caça en una pista amb un altre avió al fons, Ed Benedict, imatges imax de 70 mm, un holograma, romanticisme americà

Un Actor Singular al Món de l’Espectacle

Al món de l’espectacle, on les excentricitats són moneda corrent, Tom Cruise destaca com una figura singular. L’aclamat actor, reconegut per la seva intensitat i dedicació indestructible, ha captivat els seus amics no només amb el seu talent, sinó també amb els seus rituals peculiars i gestos d’amistat.

Una Experiència Transcendental al Cinema

Durant el rodatge de la pel·lícula ‘Top Gun: Maverick’, Cruise va revelar una de les seves conductes excèntriques al seu amic Glen Powell. Powell va audicionar per al paper de Rooster, però Cruise va quedar tan impressionat amb la seva audició que va decidir oferir-li el paper de Hangman. Durant el rodatge, Cruise va convidar Powell a una projecció privada en un cinema buit, on va compartir el seu vast coneixement sobre el setè art durant sis hores ininterrompudes. Aquesta experiència única va deixar una empremta indeleble a la carrera i la percepció del cinema de Powell.

Els Secrets Millor Guardats de Cruise

A la foscor del cinema buit, Cruise va revelar els seus secrets més ben guardats sobre el que significa ser un actor i un cineasta reeixit. Va abordar aspectes com la diferència entre una càmera de pel·lícula i una digital, compartint el seu vast coneixement sobre la indústria cinematogràfica. Aquest enregistrament, que Cruise no tenia la intenció de fer pública, va ser un obsequi personal a Powell, demostrant la seva generositat i el seu desig de compartir la seva passió cinematogràfica amb aquells que realment aprecia.

Excentricitats a l’Aire

Glen Powell també va compartir una anècdota que revela la personalitat excèntrica de Tom Cruise. Durant un vol a l’helicòpter privat de Cruise, l’actor va fingir que estaven experimentant un problema i que s’estavellarien, mantenint Powell en un estat d’alerta màxima. Aquestes excentricitats i comportaments desafiadors són únics a Cruise, sorprenent constantment al seu cercle proper amb accions fora del convencional.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00