Inici » La postura contundent de García-Page davant la relativització del terrorisme a les negociacions polítiques

La postura contundent de García-Page davant la relativització del terrorisme a les negociacions polítiques

by premium.cat
una mujer hablando por un micrófono rodeada de gente frente a una pantalla azul con un fondo azul y un letrero azul, Ada Gladys Killins, enfoque claro, una foto de archivo, tachismo

El rebuig de García-Page a la relativització del terrorisme

Emiliano García-Page ha expressat el rebuig enèrgic cap a les negociacions polítiques que busquen incloure els delictes de terrorisme en una futura Llei d’Amnistia, sempre que no s’hagin vulnerat els drets humans. Segons el president de Castella-la Manxa, aquesta proposta representa un intent de relativització del terrorisme que el col·loca als límits de la Constitució.

Durant la seva participació a la Fira Internacional de Turisme (Fitur), García-Page va manifestar el seu desacord amb la inclusió dels delictes de terrorisme a l’amnistia sota certes condicions, considerant que això implicaria una relativització del terrorisme, allunyant-se dels principis fonamentals de la Constitució.

Les crítiques de García-Page a les negociacions ia Puigdemont

A més, García-Page ha criticat directament l’expresident català, acusant-lo de buscar la impunitat sota el pretext de l’amnistia. El president castellanomanxec ha manifestat la seva preocupació i descontentament respecte a les possibles conseqüències d’aquestes negociacions, destacant el seu rebuig a qualsevol intent de relativització del terrorisme.

En les declaracions, García-Page ha mostrat la seva desconfiança sobre les intencions de l’independentisme català, emfatitzant que el seu objectiu va més enllà de l’amnistia, buscant realment la impunitat per a futurs actes.

La preocupació de García-Page sobre la relativització del terrorisme

El president de Castella-la Manxa ha expressat la seva inquietud davant del que considera un intent de relativització del terrorisme, afirmant que el terrorisme implica la intenció de generar por i que aquesta qüestió ha de ser determinada pels jutges, no pels polítics.

Reaccions i respostes

Resposta del PSOE nacional a les declaracions de García-Page

Les declaracions de García-Page han generat una sèrie de reaccions al PSOE a nivell nacional, entre elles la del secretari d’Organització, Santos Cerdán, que es va pronunciar a través de les xarxes socials.

L’exministre José Luis Ábalos també ha respost García-Page a través de les xarxes socials, instant-lo a no ajudar l’adversari i criticant-lo per afiliar-se amb aquells que representen actes controvertits.

Rèplica d’Óscar Puente i la resposta de García-Page

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, ha replicat García-Page, assenyalant-ho com qui està a l’extraradi del PSOE, mentre que el partit i el Govern es troben al centre de la Carta Magna.

García-Page ha respost a les acusacions d’òscar Puente, recordant la seva victòria a les eleccions de la seva Comunitat Autònoma, destacant la seva posició dins del partit.

Crítiques del ministre d’Interior i la vicepresidenta primera del Govern

El ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha replicat les declaracions de García-Page, defensant la postura del partit i desestimant els assenyalaments del president castellanomanxec.

Per part seva, la vicepresidenta primera del Govern, María Jesús Montero, ha qüestionat les accions de García-Page, indicant-li que no està seguint el camí apropiat i que les seves declaracions no reflecteixen la realitat del que l’Executiu està duent a terme.

Tensió en el pla polític

Resposta del Partit Popular a les declaracions de García-Page

Miguel Tellado, portaveu del Grup Popular al Congrés, ha criticat les posicions de García-Page, assenyalant que si continua amb les seves declaracions, serà expulsat del PSOE.

El PP ha mantingut una postura de pressió cap a García-Page per les seves discrepàncies amb les accions del partit i ha subratllat les contradiccions.

Enmig d’aquesta tensió, el president de Castella-la Manxa ha reafirmat la seva posició i ha destacat el seu objectiu d’evitar cessions a l’independentisme, prioritzant el govern progressista i minimitzant les concessions.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00