Inici » Descobreix la gastronomia catalana a través de La Gourmeteria

Descobreix la gastronomia catalana a través de La Gourmeteria

by PREMIUM.CAT
un hombre está apoyado contra un cartel en una acera en una calle de la ciudad con una bicicleta estacionada en la acera, Aladár Körösfői-Kriesch, art noveau, graffiti art, arbeitsrat für kunst

Catalunya, un país de sabors únics

Catalunya és un país de gastronomia. A tot arreu, a tots els pobles i a tots els racons del nostre preciós territori, hi trobes espurnes locals i tendències culinàries que valen la pena ressenyar. La Gourmeteria és l’espai idoni per donar veu i llum a tots aquests bars i restaurants que han de ser descoberts pel públic. És per això que en Jonathan Nuevo, més conegut com a Esmorzarsdeforquilla.cat, ens descobrirà mensualment establiments de la província de Lleida. Després del primer vídeo espatarrant del local de Balaguer, aquesta ocasió aterra a Torrefarrera per mostrar un nou restaurant sublim. Salut i al lio!

Restaurant Casa Ester: una experiència gastronòmica única

A la població de Torrefarrera, a la comarca del Segrià, trobem el restaurant Casa Ester obert des de l’any 2003, un autèntic referent gastronòmic de la zona. La seva propietària, l’Ester, és una apassionada de la cuina catalana i ofereix plats de bandera a un preu assequible. El restaurant destaca per la seva elegància i per la seva brasa d’alzina, que aporta un sabor únic als seus plats.

Una carta per a paladars exigents

El restaurant Casa Ester ofereix una àmplia selecció de plats de la cuina catalana, amb un toc modern i utilitzant productes de proximitat. Entre les seves especialitats destaquen les mandonguilles casolanes amb salsa de tomàquet i bolets, un plat que varia segons l’estacionalitat dels bolets. També cal destacar el mix de morro i orella de porc a la brasa d’alzina, que és tota una delícia per als amants de la cuina tradicional.

Un esmorzar de forquilla inoblidable

El punt fort del restaurant Casa Ester són els seus esmorzars de forquilla. Amb plats com la cua de bou amb camagrocs dels Pallars o el mix de morro i orella de porc a la brasa d’alzina, els comensals gaudeixen d’una experiència gastronòmica única. A més, les postres artesanes de la casa, com les roques de xocolata i les ametlles garrapinyades, posen el punt final perfecte a un àpat inoblidable.

Properament, més descobriments gastronòmics

El pròxim mes de març, La Gourmeteria continuarà descobrint nous establiments de la província de Lleida. No et perdis les properes aventures gastronòmiques de Jonathan Nuevo, més conegut com a Esmorzarsdeforquilla.cat. Salut i al lio!

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00