Inici » Descobreix la Versió Creativa de Torrijas de Jordi Cruz

Descobreix la Versió Creativa de Torrijas de Jordi Cruz

by PREMIUM.CAT
Receta de Jordi Cruz que es ideal para esta Pascua: muy fácil y rápida Si amas la gastronomía de Pascua, hay un dulce tradicional que tienes que preparar en casa sin dudarlo Jordi Cruz es un cocinero que se caracteriza por innovar en el mundo de la gastronomía. En sus restaurantes no puedes comer cosas regulares de la vida cotidiana. Es mejor probar nuevos sabores y texturas. Sin embargo, en el fondo, cualquier plato nuevo tiene una raíz tradicional. Entonces, si esta Pascua decide (8k, mejor calidad, obra maestra, muy detallada: 1.1)

Un Dolç Tradicional Amb Un Gir Modern

La Setmana Santa és un moment especial per gaudir de dolços tradicionals, i Jordi Cruz, un xef reconegut per la seva capacitat d’innovar, ens ofereix una reinterpretació única de les clàssiques torrijas. En lloc del pa habitual, el seu enfocament creatiu utilitza bescuits, aportant una textura lleugera i un gust excepcional.

Ingredients Necessaris per a la Recepta Innovadora

Per dur a terme aquesta deliciosa versió de les torrijas, necessitaràs els següents ingredients:

Llista d’Ingredients

– Quatre bescuits
– Una tassa de sucre
– Dos ous
– Canyella en pols
– Oli d’oliva
– Llet
– Estrelles d’anís
– 10 grams de maizena
– Un pal de canyella
– Pela de llimona

Pas a Pas: Preparació de les Torrijas

El primer pas consisteix a preparar la llet infusionada. Escalfa la llet amb la pela de llimona i el pal de canyella fins que arribi a ebullició, després retira-la del foc i deixa-la reposar perquè els sabors es fusionin. És recomanable colar la llet i deixar-la refredar a la nevera durant tota la nit per potenciar el seu aroma.

Al matí següent, remulla els bescuits en la llet infusionada fins que estiguin ben impregnats. Bateu els ous i passa els bescuits per aquesta barreja abans de fregir-los en oli d’oliva calent fins que estiguin daurats. Després, col·loca’ls sobre paper absorbent per eliminar l’excés d’oli.

El Detall Final per a un Acabat Perfecte

Després de deixar-les refredar, dóna forma de torrija amb un motlle o ganivet per aconseguir una presentació atractiva. Si t’ha sobrat llet infusionada, escalfa-la i barreja-la amb maizena diluïda en una mica de llet freda i rovell d’ou. Cuina fins que obtinguis una crema espessa, sense grumolls.

A l’hora de servir, col·loca una porció de crema al centre del plat, afegeix la torrija a sobre i empolvora amb canyella i anís. Jordi Cruz recomana caramel·litzar la superfície amb un bufador de cuina, afegint un toc cruixent que farà que aquesta recepta sigui un èxit assegurat.

Un Dolç Que No Deixarà Ningú Indiferent

Aquesta proposta de Jordi Cruz no només redefineix un clàssic, sinó que també aporta una nova dimensió a la celebració de la Setmana Santa. La seva creativitat i el respecte per les tradicions es reflecteixen en cada mos, convertint les torrijas en una experiència memorable per a tots els amants de la gastronomia.

You may also like

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00